Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και το «it’s coming home»

Έφτασε λοιπόν αυτή η ώρα. Ώρα τελικού. Το EURO 2024 που ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου ολοκληρώνεται σήμερα (14/7, 22:00, ΕΡΤ1) με τις Ισπανία και Αγγλία να κοντράρονται για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες, με εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία για να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Από την μία η Ισπανία, είτε χάσει, είτε κερδίσει, είναι σίγουρα η ομάδα που χαρήκαμε περισσότερο να βλέπουμε να παίζει ποδόσφαιρο, σε ένα τουρνουά που μας έλλειψε γενικότερα το καλό θέαμα. Η «Φούρια Ρόχα» είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης με τη μπάλα στα πόδια ενώ οι αυτοματισμοί που βγάζουν πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές της  παραπέμπουν σε ποδόσφαιρο συλλόγων και όχι εθνικών. Και όλα αυτά για μια ομάδα η οποία έπρεπε να αντιμετωπίσει στον όμιλο Ιταλία και Κροατία, ενώ στα νοκ άουτ έπρεπε να “βγάλει έξω” τους διοργανωτές Γερμανούς και το καλύτερο ρόστερ του τουρνουά, των Γάλλων.

Ο Ντε λα Φουέντε έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα πρωτοβουλίας, σε μία διοργάνωση όπου οι παίχτες του κάνουν όλοι εμφανίσεις καριέρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής ομάδας είναι σίγουρα ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος έχει καταφέρει να γίνει ο νεότερος σκόρερ σε μεγάλη εθνική διοργάνωση. (Μουντιάλ/EURO). Από εκεί και μετά όμως υπάρχουν και άλλοι πρωταγωνιστές. Ο Ρόδρι, ο Γουίλιαμς, ο Ρουίθ έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για να είναι η Ισπανία σήμερα στον τελικό ενώ ακόμα και ο Όλμο ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον τραυματία Πέδρι είναι καθοριστικός.

Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα για τους Άγγλους μέχρι εδώ ήταν πιο βάτα. Σε επίπεδο αντιπάλων τουλάχιστον. Οι Άγγλοι κατάφεραν να υποτάξουν στα νοκ άουτ τις Σλοβακία, Ελβετία και Ολλανδία όμως έχει ενδιαφέρον πάντα και ο τρόπος της πρόκρισης. Η αλήθεια είναι πως η Αγγλία σώθηκε από τις μεγάλες προσωπικότητες που έχει και στις ατομικές τους ενέργειες. Ο Σάουθγκειτ κατάφερε να φτάσει την χώρα του σε δεύτερο σερί τελικό EURO όμως η εικόνα της ομάδας του είναι πραγματικά νωθρή.

Στιγμές όπως το ψαλιδάκι του Μπέλινγκχαμ στις καθυστερήσεις κόντρα στην Σλοβακία και η σουτάρα του Σάκα κόντρα στην Ελβετία δείχνουν προς το παρόν τον δρόμο όμως αν το πάρουν απόψε οι Άγγλοι ότι κι αν συζητάμε δεν θα έχει πραγματικά καμιά σημασία. Από τις αποδοκιμασίες μετά το 0-0 κόντρα στην Σλοβενία, πλέον οι οπαδοί των «λιονταριών» πιστεύουν στο “it’s coming home” και είναι έτοιμοι να δουν για πρώτη φορά την χώρα τους να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το τρόπαιο στο τέλος της βραδιάς μπορεί να το κερδίσει μόνο ένας, και σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων θα παίξει δεύτερο ρόλο. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ενώ το κίνητρο και για τους δύο αντιπάλους είναι τεράστιο. Όποιος κι αν είναι ο νικητής, το ποδόσφαιρο θα έχει αποκτήσει μια νέα όμορφη ιστορία. Είτε θα είναι η ιστορία του Ντε λα Φουέντε απ’ τα μικρά κλιμάκια της εθνικής στην κατάκτηση του EURO και η ιστορία του Γιαμάλ και των υπολοίπων, είτε θα είναι η κατάρα που επιτέλους σπάει για τους Άγγλους, για μια χώρα που παρότι γέννησε το ποδόσφαιρο στα μεγάλα τουρνουά είναι καταδικασμένη να ηττάται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ