Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Καναδάς: Το αξιομνημόνευτο παρθενικό Copa America των βορειοαμερικανών (videos)

Η υπόκλιση στην Αργεντινή, η επιβολή ενάντια στο Περού και η ανθεκτικότητα απέναντι σε Χιλή και Βενεζουέλα που έστειλε τους “κόκκινους” ψηλά.

Η χώρα της βόρειας Αμερικής κατέγραψε στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών την πρώτη της παρουσία σε Copa America. Με τη διαδρομή της να περιλαμβάνει συμμετοχή στο Nations League της CONCACAF, έπειτα απανωτές μονομαχίες στα play – off της διοργάνωσης, προκρίσεις και εν τέλει μια πορεία μέχρι και τον μικρό τελικό του φημισμένου τουρνουά.

Photo credits: Bleacher Report Football (Facebook account)

Πορεία για την οποία είναι απόλυτα υπεύθυνος ο Τζέσε Μαρς όσον αφορά το τελευταίο μέρος της. Καθώς αν και ανέλαβε τους “κόκκινους” σχεδόν έναν μήνα πριν την αρχή της κορυφαίας διεθνούς διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής, τελικά κατάφερε να τους οδηγήσει στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας τους. Οδηγώντας τους στα ημιτελικά και συνδυάζοντας τα καλά αποτελέσματα με ανάλογες εμφανίσεις.

Οι οποίες ουσιαστικά ελαχιστοποιούν κιόλας την απαίτηση για περαιτέρω διάκριση φέρνοντας παράλληλα περισσότερο κόσμο από τη χώρα στο άθλημα. Όπως συμβαίνει ουσιαστικά από το Μουντιάλ του Κατάρ και μετά.

Τα αποτελέσματα του Καναδά στο Copa America

Αργεντινή – Καναδάς 2-0

Βενεζουέλα – Καναδάς 1-1 (4-5 πεν.)

Καναδάς – Χιλή 0-0

Περού – Καναδάς 1-0

Αργεντινή – Καναδάς 2-0

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ