Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ριζική ανανέωση με ρόστερ μαχητικότητας!

Αλλάζουν σχεδόν τα πάντα στη Νίκη Βόλου την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν που θα βρει τους «κυανόλευκους» για 4η σερί χρονιά στη Super League 2!

Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Παπακωνσταντίνου όσο και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης επιχειρούν σε συνεργασία με τον καινούριο προπονητή, τον Βολιώτη Στέφανο Ξηροφώτο, να φέρουν έναν άλλον «αέρα» στην ομάδα χτίζοντας ρόστερ περισσότερο νεανικό, εξελίξιμο και με πολλές φιλοδοξίες!

Σύμφωνα με αυτή την προσέγγιση ήδη αποτελούν παρελθόν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στην ομάδα όντας βρισκόμενοι στον Βόλο για 2 ή και 3 χρόνια!

Γκαραβέλης (32 ετών στον Λεβαδειακό), Κάσσος (33 ετών στον Λεβαδειακό), Κυριακίδης (33 ετών στα Χανιά), Γαβριηλίδης (32 ετών), Ανδρέου (34 ετών), Κρητικός (29 ετών στη Λάρισα), Παναγιωτίδης (26 ετών στη Λάρισα), Στίκας (28 ετών στην Καλαμάτα).

Από τους «παλιούς» φαίνεται πως συνεχίζουν οι: Γιαννίτσης (32 ετών), Αναστασίου (28 ετών), Λίταινας (29 ετών), Πέττας (28 ετών).

Από εκεί και πέρα η «σημαία» της Νίκης, ο Χρήστος Τζιώρας, αισίως έγινε 36 ετών και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν ή θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μεταγραφές:

Ο σουπερλιγκάτος ύψους 1.99μ Βασίλης Σούλης αναμένεται εκτός απρόοπτου να είναι ο βασικός τερματοφύλακας των «κυανολεύκων». Ο Σούλης για τρία συναπτά έτη αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα καταγράφοντας 20 συμμετοχές. Δεύτερος γκολκίπερ λογικά θα είναι ο Στράτος Μισυρλής που αποτέλεσε το νούμερο «1» πέρσι στην Α.Ε. Κιλελέρ με 28 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Στο αμυντικό κομμάτι ο Αδάμ Κούφας προερχόμενος από την Κοζάνη λογικά έρχεται για να συμπληρώσει την τετράδα των στόπερ. Ο 22χρονος αμυντικός θεωρείται εξελίξιμος και πιστεύεται ότι θα προσδώσει «βάθος» στην άμυνα της Νίκης.

Στη θέση του αμυντικού χαφ ο Αχιλλέας Σαλαμούρας αναμένεται να πάρει θέση βασικού. Ο 24χρονος Βολιώτης δυναμικός μέσος πέρσι είχε μια «γεμάτη» σεζόν με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 26 συμμετοχές. Ο Σαλαμούρας «ανδρώθηκε» στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και σίγουρα, αν και νεαρός, έχει μεγάλη εμπειρία.

Το «10αρι» των «κυανολεύκων» θα είναι ο Γιώργος Τσιλιγγίρης! Ο 23χρονος επιθετικός χαφ ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Μακεδονικού, καθώς ηγήθηκε των επιθετικών προσπαθειών έχοντας συνολικά 27 συμμετοχές, με 3 γκολ και αρκετές ασίστ!

Στον επιθετικό τομέα φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει οι: Γιώργος Δούμτσης και Θοδωρής Βερνάρδος.

Ο Δούμτσης αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και πέρσι στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Ρόδου κατέγραψε 29 συμμετοχές σκοράροντας 7 φορές! Επίσης τη σεζόν 2020-2021 είχε μερικές συμμετοχές στη Super League με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Βερνάρδος αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως σέντερ φορ. Ο 27χρονος Βερνάρδος με ύψος 1.85μ. διακρίνεται για την ταχύτητά του και τη γρήγορη επιθετική μετάβαση. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 50 συμμετοχές και 7 τέρματα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ