Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Με… «σπασμένα τα φρένα» συνεχίζονται οι κινήσεις στη Δόξα Ασσήρου! (pics)

Η διοίκηση της Δόξας Ασσήρου πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση που θα προσθέσει εμπειρία και σιγουριά στο ρόστερ της. Νέο απόκτημα της ομάδας των «ασπρόμαυρων» λοιπόν από σήμερα ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος, όπου μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕ Ευόσμου κατακτώντας το πρωτάθλημα, το κύπελλο ΕΠΣΜ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.


Ο 32άχρονος δεξιός μπακ χαφ έχει πλούσιο βιογραφικό και στην ομάδα είναι απολύτως ικανοποιημένοι με αυτή τη συμφωνία που πέτυχαν. Έχει όλα τα εφόδια για να προταγωνιστήσει μία ακόμη χρονιά και να βοηθήσει τα μέγιστα στη νέα του ομάδα.

Ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια πήγε στον Μακεδονικό, ενώ η επόμενή του ομάδα ήταν ο Αιγινιακός. Με τη φανέλα του Αιγινιακού αγωνίστηκε για 3 χρόνια, ενώ είχε και ένα πέρασμα από το Θερμαϊκό θέρμης το Φεβρουάριου του 2015. Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς επέστρεψε για άλλη μία χρονιά στον Αιγινιακό.

Τον Αύγουστο του 2016 ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό, μένοντας στην Ευκαρπία για μία χρονιά. Τη σεζόν 2017 επέστρεψε στο Θερμαϊκό Θέρμης όπου παρέμεινε εκεί για 3 χρόνια, μέχρι που ήρθε η μεταγαφή του για τον Εθνικό Σοχού. Εκεί παρέμεινε μέχρι και τον Ιαουνάριο του 2022, όταν και πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Τριποτάμου.
Την περσινή σεζόν φόρεσε με εξίσου πολύ μεγάλη επιτυχία τη φανέλα της ΑΕ Ευόσμου.


Πλέον, ως παίκτης της Δόξας Ασσήρου είναι έτοιμος για τη νέα του πρόκληση και στην Άσσηρο ποντάρουν αρκετά στην εμπειρία του.

Να υπενθυμίσουμε πως στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα μετρά 6 ανόδους και πιο συγεκριμένα 2 με τον Αιγινιακό από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική κατηγορία, 1 με τον Μακεδονικό από την Α1 κατηγορία Ε.Π.Σ.Μ στη Γ’ Εθνική, 1 με το Θερμαϊκό θερμής από την Α1 στη Γ’ Εθνική, 1 με τον Αστέρα Τριποτάμου από την Α’ κατηγορία στη Γ’ Εθνική και η περσινή άνοδος με τη φανέλα της ΑΕ Ευόσμου από την Α1 κατηγορία στη Γ’ Εθνική.

Έχει αγωνιστεί επίσης, 7 φορές στο Κύπελλο Ελλάδος, εκ των οποίων 3 συμμετοχές με τον Αιγινιακό το 12/13 και 1 συμμετοχή το 14/15, 2 συμμετοχές με τον Θερμαϊκό Θέρμης το 19/20 πετυχαίνοντας και 1 γκολ και 1 συμμετοχή με τον Εθνικό Σοχού τη σεζόν 21/22.  

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ