Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι… ”Μύδες” των κορτ

Μπορεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ να είναι τα πιο δημοφιλή σπορ παγκοσμίως αλλά και το τένις τραβάει την προσοχή πάνω του.

Σπουδαίοι αθλητές από όλο το κόσμο εντυπωσιάζουν το κοινό με τις επιδόσεις του ενός του κορτ, αλλά και με τα ποσά που παίρνουν να ζαλίζουν το μυαλό.

Παρακάτω είναι η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους τενίστες των τελευταίων ετών:

1. Ρότζερ Φέντερερ

Για χρόνια ήταν στην κορυφής της σχετικής λίστας μ’ απολαβές που αγγίζουν τα 95 εκατ. ετησίως. Ο ίδιος όμως ”κρέμασε” την ρακέτα του το καλοκαίρι του 2022, δίνοντας την θέση του στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

2. Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο 37χρονος Σέρβος άσος είναι το πρώτο όνομα στο πίνακα του Forbes, έχοντας απολαβές 38.4 εκατ ευρώ. Κανένας άλλος εν ενεργεία τενίστας είτε εντός κορτ 13.4 εκατ. από χρηματικά έπαθλα, είτε εκτός, 25 εκατ. από χορηγίες, εμφανίσεις και από δικαιώματα, δεν τον ”αγγίζει”.

3. Κάρλος Αλκαθάρ

Ο νεαρός Ισπανός άσος έχει φουσκωμένο λογαριασμό που φτάνει τα 31.4 εκατ $ το τελευταίο χρόνο, εκ των οποίων 11,4 εκατ. εντός κορτ και περίπου 20 εκατ. δολάρια εκτός.

4. Ράφαελ Ναδάλ

Ένας άλλος Ισπανός Μύδας, ο οποίος με τις επιδόσεις του κατάφερε να γίνει ένας από τους θρύλους του τένις. Έχοντας 7.1 εκατ. $ από το χωμάτινα γήπεδα αλλά και 13 εκατ. $ εκτός γηπέδων, ο 38χρονος αθλητής είναι ψηλά στην λίστα.

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ