Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα… δυσκολότερα… ”αντίο” του ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα συναισθημάτων και πολλές φορές ο φίλαθλος λυγίζει όταν μεγάλα ονόματα ανακοινώνουν την απόσυρση τους.

Αφορμή το τελευταίο ”αντίο” του Τόνι Κρος, ο οποίος μετά από τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Ισπανία στο φετινό EURO, είπε το μεγάλο ”τέλος”.

Παρακάτω η λίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα που ”κρέμασαν” τα παπούτσια τους:

1. Ζλάταν Ιμπραίμοβτς – Μίλαν

Ήταν καλοκαίρι του 2023 όταν ο Σουηδός άσος αποφάσισε ν’ αφήσει τα γήπεδα κατακτώντας σχεδόν τα πάντα. Μεγαλούργησε σε Μίλαν και Ίντερ, όμως οι συχνοί τραυματισμοί τον έβγαζαν εκτός φόρμας, κάνοντας το ”τέλος” του να μοιάζει άδοξο.

2. Γκάρεθ Μπέιλ – Λος Άντζελες 

Ενδιαφέρουσα είναι η ιστορία του 33χρονου ακραίου επιθετικού που από το ποδόσφαιρο κατέληξε στο… γκολφ λίγο πριν ”ρίξει” αυλαία. Λίγοι ξεχνούν τη κούρσα κόντρα του στην Μπαρτσελόνα, το ψαλίδι με την Λίβερπουλ το 2018 για το Champions League. Όμως λόγω του χαρακτήρα του και η κοιλιά που έκανε, κατέληξαν μοιραία.

3. Τόνι Κρος – Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πιστός στρατιώτης της ”Βασίλισσας” που έμεινε μαζί της μια ζωή, κερδίζοντας τα πάντα. Κανείς δε μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του για έναν αθλητή που ποτέ δεν λογομάχησε, έδινε τα πάντα στο γήπεδο και ήταν σωστός ”διαβήτης”. Πριν από λίγες μέρες βουρκωμένος ανακοίνωσε την λήξη της καριέρας του.

4. Μεσούτ Οζίλ – Φενέρ

Αν και γέννημα – θρέμμα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γερμανός πρώην μέσος πέρασε 7.5 χρόνια στην Άρσεναλ, με τους οπαδούς των ”Κανονιέρηδων” να έχουν μόνο θετικές αναμνήσεις από εκείνον. Έκλεισε την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε, στην πατρίδα των γονιών του, τη δεύτερη γενιά Τούρκων μεταναστών στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ