Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγγλία: Τέλος ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ (video)

Ο χωρισμός ήταν τελικά η λύση στη σχέση της Αγγλίας με τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ που αν και φορτώθηκε με πίστη δεν κατάφερε να εκπληρώσει το παλλαϊκό θέλημα του έθνους του πληρώνοντας τελικά το τίμημα της ανεπάρκειας του.

Το τέλος της συμπόρευσης της με τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας μέσω της επίσημης σελίδας της στο Instagram.

Διακόπτοντας έτσι μια σχέση που κράτησε πολύ (2016 – 2024) και έστειλε την Αγγλία σε αλλεπάλληλες κορυφές που όμως ποτέ δεν κατακτήθηκαν.

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΘΓΚΕΪΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

2x τελικούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

1x ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου

1x Προημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με αποκορύφωμα την τελευταία και το EURO 2024 όπου τα “τρία λιοντάρια” πέραν του ότι δεν κατάφεραν να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης ενώ βρίσκονταν στον τελικό, αρουσίασαν και μια πολύ άσχημη εικόνα.

Η λιτή ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας μεταξύ Σαουθγκέιτ και Εθνικής Αγγλίας

Photo credits: England (IG account)

Μετά από 102 αγώνες και σχεδόν οκτώ χρόνια στον πάγκο μας, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ρόλο του ως προπονητής των “τριών λιονταριών“.

Κλείνοντας, είναι μάλλον αναγκαίο να σταθούμε στην ικανότητα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να μεταφέρει στους παίκτες του την πίστη του ότι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα κι όταν εκείνος δεν ήταν σε θέση να κάνει τις δικές του υπερβάσεις. Γεγονός το οποίο έκανε τους πάντες στην ομάδα να τον σέβονται.

 

Δείτε ακόμη:

Γκάρεθ Σαουθγκέιτ: Αυτός είναι ο κορυφαίος κόουτς στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας (videos)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ