Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

EURO 2024: Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης φορά κόκκινα και δεν βλέπει κανέναν (video)

Η Ισπανία του εμείς, η Αγγλία των πολλών μεγάλων εγώ και ο τελικός που έπρεπε να δούμε.

Το ακροτελεύτιο παιχνίδι του EURO 2024 μπορεί να μη διεκδίκησε δάφνες ποιότητας όσον αφορά το θέαμα που είδαμε, ωστόσο ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικός μιας μάχης δύο διαφορετικών ποδοσφαιρικών κόσμων που πριν παραταχθούν στο “Olympiastadion” είχαν γευτεί την επιτυχία με τον δικό τους τρόπο η καθεμία.

Αφού οι μεν Ισπανοί κέρδισαν όλους τους αγώνες τους με την επιβολή, εύκολα ή δύσκολα, του δικού τους κανόνα. Που ήθελε την ομάδα του Ντε Λα Φουέντε είτε να κερδίζει την παρτίδα με το αρχικό ακαταμάχητο πλάνο του προπονητή τους είτε με κάποια δραστική αλλαγή του. Η οποία πετύχαινε επακριβώς τον σκοπό της.

Γεγονός άκρως αντίθετο με την Αγγλία. Όπου ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ όχι μόνο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τους παίκτες που έβαζε στην αρχική του ενδεκάδα, αλλά δεν έπαιρνε και τίποτα από τις αλλαγές του που χάνονταν μέσα στο ερασιτεχνικό σχέδιο του.

Όπως ακριβώς συνέβη και στον τελικό, ο οποίος αποτελεί μια μεγάλη νίκη του πραγματικού ποδοσφαίρου ενάντια σε εκείνο που περιορίζεται μόνο στην αμυντική προσήλωση.

Τα βραβεία του τουρνουά

Καλύτερος Παίκτης – Ρόδρι

Photo credits: Fabrizio Romano (IG account)

Ο αμυντικός μέσος της εθνικής Ισπανίας και της Μάντσεστερ Σίτι που ήταν ο ενορχηστρωτής τόσο της συμπαγούς άμυνας της “ρόχα” όσο και της αρμονικής λειτουργίας της επίθεσης της δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να χάσει αυτό το βραβείο ούτε βέβαια και το τρόπαιο. Το οποίο προστέθηκε στην τροπαιοθήκη του επεκτείνοντας κι άλλο το αήττητο ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής. Με την οποία παραμένει αήττητος για πάνω από 470 ημέρες.

Καλύτερος Νέος Παίκτης – Λαμίν Γιαμάλ

Photo credits: Fabrizio Romano (IG account)

Ο Λαμίν Γιαμάλ όπως και ο Ρόδρι δεν ήταν δυνατόν να μην κάνει δικό του έστω αυτό το βραβείο που στο τέλος έλαβε. Καθώς, ο 17χρονος Ίβηρας έγινε στο συγκεκριμένο τουρνουά ο νεότερος συμμετέχων σε EURO, ο νεότερος που έδωσε ποτέ ασίστ και σκόραρε στη διοργάνωση αλλά και ο νεότερος νικητής. Τόσο του τροπαίου όσο και του βραβείου “Young Player of the Tournament”. Τα οποία για να κατακτηθούν από την ομάδα του και εκείνον χρειάστηκε να ισοφαρίσει το ρεκόρ στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων σε τελικές πάσες (4) και παράλληλα να δημιουργήσει τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες (8) συντρίβοντας κιόλας τον ανταγωνισμό (4).

Πρώτος σκόρερ – Ντάνι Όλμο (3 γκολ)

Photo credits: Fabrizio Romano (IG account)

Το φαινόμενο Ντάνι Όλμο είναι μάλλον η μεγαλύτερη ανορθογραφία των ομάδων που αντιμετώπισαν σε αυτό το EURO την Ισπανία. Διότι παρόλο που όλες τον ήξεραν, καμία δε φρόντισε να τον αντιμετωπίσει επαρκώς. Επιτρέποντας του να συνεισφέρει σε 5 (3 γκολ, 2 ασίστ) από τα 15 τέρματα της χώρας του. Η οποία πέρα από τα γκολ βασίστηκε και στο positioning του ποδοσφαιριστή της το οποίο γέννησε τη στιγμή του τουρνουά και συνάμα τη γλίτωσε από την πρόσθετη ταλαιπωρία της παράτασης.

Photo credits: Gazzetta.gr (IG account)

 

Η Ομάδα του Τουρνουά

Photo credits: EURO 2024 (IG account)

Κλείνουμε με την πιο φρέσκια προσθήκη δύο κείμενο μας. Που δεν είναι άλλη από την “Ομάδα του Τουρνουά”. Η οποία έχει μέσα πολλή Ισπανία και και δίκαιες παρουσίες σε μεγάλο βαθμό. Κάτι βέβαια που δεν ισχύει στην περίπτωση του Κάιλ Γουόκερ. Ο οποίος αν και ήταν από τους χειρότερους Άγγλους ποδοσφαιριστές σε αυτό το EURO, τελικά βρήκε θεση στην ενδεκάδα. Μάλλον επειδή κάπου έπρεπε να υπάρχει κι ένας Άγγλος.

 

Δείτε ακόμη:

EURO 2024: Ούτε τώρα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ… δεν θα πάρεις το EURO Βρετανέ! (videos)

EURO 2024: Έγραψε ιστορία η Ισπανία! (videos)

Γουίλιαμ Σαλιμπά: Το γαλλικό “φως στο τούνελ” (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ