Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή του Φώτη Τσουφλίδη στο Κιλκίς! (pic)

Ο Κιλκισιακός συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Νέα προσθήκη στο ρόστερ του ο Φώτης Τσουφλίδης!


 

Ο 20άχρονος νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας είναι η 8η φετινή μεταγραφή στο ρόσκερ του Κιλκισιακού.
Έχουν προηγηθεί αυτές των Αβραμίδη Χρήστου(επιθετικός και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας), Μπούκα Σπύρου(τερματοφύλακας), Αγαπητού Γιώργου(επιθετικός), Αχιλλέα Σφέτκου(κεντρικός αμυντικός), Μικέλ Τόλα(κεντρικός μέσος), Σωκράτη Παπαδόπουλου(κεντρικός μέσος), και Νικηφορίδη Χρήστου(επιθετικός).

Την περασμένη σεζόν ο Τσουφλίδης αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ιάσων Αυγής, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ. Με ακόμη μία χρονιά που παίρνει τις απαιτούμενες εμπειρίες, επιστρέφει στο Κιλκίς για να βοηθήσει και αυτός την ομάδα στα νέα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του Κιλκισιακού

«Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός ανακοινώνει την μεταγραφή – επιστροφή του αμυντικού Τσουφλίδη Φώτη, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με εξαιρετικές επιδόσεις στην ομάδα του Ιάσων Αυγής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας. Φώτη καλώς ήρθες στον Κιλκισιακό , σου ευχόμαστε Υγεία και καλούς δυναμικούς αγώνες με την ιστορική φανέλα της Ομάδας μας.
Με εκτίμηση
Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ»

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ