Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανανεώσεις, μεταγραφές και “σούζα το αλογάκι” για Super League

Πυρετωδώς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ, με την ομάδα της Λάρισας να πατάει γκάζι στο μεταγραφικο παζάρι και να ετοιμάζεται για την μεγάλη της επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πραγματοποίησε την σεζόν που μας πέρασε μία πολύ καλή πορεία, ωστόσο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει έως το τέλος τον Λεβαδειακό, ο οποίος τελικώς πήρε την άνοδο. Πλέον, στον κάμπο έχουν έναν και μοναδικό στόχο, να επιστρέψει η ομάδα στην Super League και γι αυτό η διοίκηση Νταβέλη δουλεύει πυρετωδώς στο μεταγραφικό παζάρι, φέρνοντας παίχτες με παραστάσεις, οι οποίοι είναι ικανοί να βοηθήσουν την ιστορική ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

“Ανανέωσε τα βασικά γρανάζια”

Παίχτες με μεγάλη συνεισφορά πέρυσι, όπως ο Θεοχάρης Ηλιάδης, ο Κώστας και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Στάμου και ο Κεχίντε Φατάι, θα συνεχίσουν να φορούν την βυσσινί φανέλα και την νέα σεζόν!

“Σωρεία μεταγραφών και… φουλ για Super League”

Στην προσπάθεια όμως των περσινών βασικών γραναζιών της ΑΕΛ, έρχονται για να προστεθούν παίχτες με εμπειρία, παίχτες με παραστάσεις απο την Super League και παίχτες οι οποίοι έχουν συνηθίσει σε αυτό το μοτίβο πρωταθλητισμού. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου, διανύει έναν αρκετά θερμό (μεταγραφικά) Ιούλιο, έχοντας έως τώρα πραγματοποιήσει συνολικά 11 μεταγραφές! Πρόκειται για τους: Τάσο Κρητικό, Γιάννη Πασσά, Ζέαν Μπαριέντος, Κλέτον Περντρέου, Παναγιώτη Μωραΐτη, Αντώνη Τριμμάτη, Άγγελο Οικονόμου, Νίκο Βαφέα, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, Σάββα Μούργο και Γκάελ Ακόστα.

“Τόπο στα νιάτα”

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΛ δίνουν τόπο στα νιάτα και στηρίζουν θερμά τις ακαδημίες και τα “σπλάχνα” της ομάδας, έτσι έως τώρα έχουν προσφέρει και έχουν κάνει επαγγελματίες 4 ποδοσφαιριστές της εκπληκτικής “φουρνιάς” της Κ17, η οποία βρέθηκε στο Final Four της Super League! Πρόκειται για τους: Βαγγέλη Γραββάνη, Δημήτρη Δημηνίκο, Κωνσταντίνο Γκρόζο και τον Νίκο Αβραμούλη!

Έτσι, στην ΑΕΛ βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τέσσερις ποδοσφαιρικές σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ