Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η κιτρινόμαυρη… τρέλα για Λαμέλα και ο Γιαννούλης που πλησιάζει!

Τρέλα… για Λαμέλα από τους οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται πως ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι πολύ κοντά στο να φορέσει και εκείνος τα «κιτρινόμαυρα».

Μια ακόμα γεμάτη εκπλήξεις μεταγραφική εβδομάδα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά την έλευση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριου Ηλιόπουλου.

Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης έχει πάρει πολύ… ζεστά το πρότζεκτ της ομάδας και θέλει όπως δήλωσε, όχι μόνο να την επαναφέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά να την κάνει και πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη.

Μετά τους Μπρινιόλι, Στρακόσα, Περέιρα, Κοϊτά και Οντουμπάζο έρχεται ακόμη μια μεταγραφική «βόμβα» από το νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ερίκ Λαμέλα αποδέχτηκε την τεράστια προσφορά της Ένωσης για τριετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, χθες βράδυ έστειλε τα υπογεγραμμένα συμβόλαιά του στην ΑΕΚ και σήμερα στις 21:00 αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» εκεί όπου ο 32χρονος πρώην παίκτης των Τότεναμ και Σεβίλλης θα δεχθεί την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Η ΑΕΚ όμως δε σταματά εδώ και έχει επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ απέρριψε την εντελώς την περίπτωση του Γιαννούλη για την ομάδα του και έτσι ο πορτογαλικός σύλλογος βγήκε εντελώς εκτός από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως παρόλο που υπάρχουν πολλές ομάδες οι οποίες «καλοβλέπουν» την περίπτωση του Έλληνα αριστερού μπακ (ανάμεσα σε αυτές και οι άλλες τρεις ομάδες του BIG-5), η Ένωση λόγω της μεγάλης πρότασης που του έχει προσφέρει και του γεγονότος πως αποτελεί Νο.1 στόχο του Ματίας Αλμέιδα, είναι το φαβορί για την απόκτηση του παίκτη και με αυτή τη μεταγραφή θέλει να αναβαθμίσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το μεταγραφικό… παζάρι του καλοκαιριού έχει δρόμο ακόμη και ο χρόνος θα δείξει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των «κιτρινόμαυρων», πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως ο αποφασισμένος, Μάριος Ηλιόπουλος, δε θα σταματήσει εδώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ