Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέσα Βουλέρ: Ο άσσος στο μανίκι της εθνικής Βελγίου (video)

Η πλούσια εμπειρία, το μακρύ “αγροτικό”, η δεύτερη ευκαιρία στην Ίντερ και ο αριθμός των γκολ ανά αγώνα που δείχνει το μέγεθος του κινδύνου για την ελληνική άμυνα.

Το σύνολο της εθνικής ομάδας του Βελγίου αποτελεί μια από τις ομάδες κορυφαίου επιπέδου που ξεχωρίζουν κυρίως για τη συνοχή που τις διέπει. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ανάμεσα στις “κόκκινες φλόγες” δεν υπάρχει και μια που να καίει πιο δυνατά.

Photo credits: Tessa Wullaert (IG account)

Τα κατορθώματα της Βουλέρ

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Τέσα Βουλέρ. Η οποία έρχεται από την κορυφή του πίνακα των σκόρερ της εθνικής Βελγίου και το top 10 των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης να προσωποποιήσει τον ύψιστο κίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα “γαλανόλευκα” μετόπισθεν.

Photo credits: Tessa Wullaert (IG account)

Τα οποία θα τεθούν αντιμέτωπα με τη νέα φορ της Ίντερ, η οποία προηγουμένως όμως έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας της και επιπρόσθετα έχει παρουσίες σε συλλόγους από το πιο υψηλό επίπεδο (Βόλφσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι).

ΤΕΣΑ ΒΟΥΛΕΡ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΒΟΥΛΕΡ

Ζούλτε Βάρεγκεμ, Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, Βόλφσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι, Φορτούνα Σιτάρντ

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ

Διασυλλογικά

156 εμφανίσεις

215 γκολ

Με την Εθνική

130 εμφάνισεις

83 γκολ

Η Τέσα της σεζόν που πέρασε

Photo credits: Tessa Wullaert (IG account)

Όπως βλέπετε τα αγαπημένα σημεία της θρυλικής Βελγίδας βρίσκονται στο πέναλτι και πέριξ αυτού. Ενώ η ικανότητα της στο σκοράρισμα είναι τέτοια που καθιστά τα νούμερα της εξωφρενικά και δικαιολογεί επαρκώς το 1,04 γκολ ανά αγώνα. Που σε μια αναμέτρηση με έναν αντίπαλο όχι και τόσο ισχυρό μπορεί να είναι αρκετό για την επίτευξη του στόχου.

Κλείνοντας, σας παραθέτουμε ενα βίντεο προκειμένου να μπορέσετε και εσείς να πάρετε μια γεύση από την επικείμενη αντίπαλο της Εθνικής μας Ομάδας και την αρχηγό της.

 

Δείτε ακόμη:

Women’s European Qualifiers Play – Off: Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση

Women’s European Qualifiers: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση των play – off

Women’s European Qualifiers: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των ομίλων

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ