Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Women’s European Qualifiers: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση των play – off

Τα Women’s European Qualifiers ολοκληρώθηκαν και παρακάτω ακολουθεί κάθε πληροφορία που χρειάζεται να ξέρετε για την κλήρωση της δεύτερης ευκαιρίας που θα λάβει χώρα στη Λωζάνη στις 14:00.

Μετά και τα αποτελέσματα του της φάσης των ομίλων των προκριματικών στις 16 Ιουλίου εννέα ομάδες έχουν προκριθεί στα τελικά. Με αυτές να είναι οι οκτώ που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις κάθε ομίλου της League A και η διοργανώτρια του WEURO 2025, Ελβετία. Συμπληρώνοντας έτσι λίγο πάνω από τις μισές θέσεις που παρέχονται για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες, αυτές θα διανεμηθούν μέσω της γνωστής σε όλους διαδικασίας των play – off. Που, όπως και στο Nations League των ανδρών, θα μας γνωστοποιήσουν μετά από την περάτωση των δύο γύρων που θα διαρκέσουν (αναμετρήσεις εντός – εκτός έδρας) ποιες από τις 28 ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτά θα βρεθούν μετά και στο WEURO του 2025 (2-27 Ιουλίου).

Τα δεδομένα της κλήρωσης

Γύρος 1: Μονοπάτι 1

Photo credits: UEFA Women’s EURO (Facebook account)

Ο πρώτος γύρος των play – off, που θα διεξαχθεί μεταξύ της 23ης και της 29ης Οκτωβρίου, αποτελεί έναν διαχωρισμό ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη και την τέταρτη θέση των ομίλων της League A, τις πέντε νικήτριες της League C και τις τρεις χώρες που βρίσκονται υψηλότερα στο ranking των προκριματικών και ανήκουν στην τελευταία κατηγορία. Με τις προαναφερθείσες να τίθονται αντιμέτωπες και τις οκτώ νικήτριες που θα προκύψουν να προάγονται στον δεύτερο γύρο.

Σχετικά με την κληρωτίδα τωρα, θα δούμε τις ομάδες από το γκρουπ των “UNSEEDED” να μπαίνουν σε αυτή και να αποτελούν σε κάθε περίπτωση τη γηπεδούχο του πρώτου αγώνα του ζευγαριού που θα της αφορά.

Ενώ στον αντίποδα οι ισχυρές ομάδες από το γκρουπ των “SEEDED” θα έχουν το προνόμιο της έδρας στους δεύτερους αγώνες.

Γύρος 1: Μονοπάτι 2

Photo credits: UEFA Women’s EURO (Facebook account)

Για να κατανοήσουμε το πως διαμορφώνονται τα πράγματα εδώ θα πρέπει να συμπεριλάβουμε στη συζήτηση και την απόδοση της διοργανώτριας Ελβετίας, η οποία συμμετείχε στη League B αλλά με εγγυημένη τη θέση της στο τελικό τουρνουά.

Με τις Ελβετίδες λοιπόν να είναι μέσα σ’ όλα και οι νικήτριες του ομίλου Β1 της League B, δίνεται η ευκαιρία στο Αζερμπαϊτζάν (καθότι είναι η τέταρτη ομάδα ενός ομίλου με το καλύτερο rank) να συμμετάσχει στα play – off συμπληρώνοντας το γκρουπ των “UNSEEDED”.

Ευρισκόμενη απέναντι από τους τρεις νικητές της League B και τις τρεις χώρες που κατέλαβαν τις δευτέρες θέσεις των γκρουπ της λίγκας που βρίσκονται στο γκρουπ των “SEEDED”.

Όπου όπως και στο πρώτο μονοπάτι θα έχουν στη δική τους έδρα τον δεύτερη αναμέτρηση. Σε μια προσπάθεια της UEFA να ισορροπήσει τις πιθανότητες σε μια σειρά από ζεύγη που συμπεριλαμβάνουν ξεκάθαρα έναν δυνατό και έναν αδύναμο.

Γύρος 2

Στον δεύτερο γύρο, που θα διεξαχθεί μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου, οι ομάδες των δύο μονοπατιών θα γίνουν γίνουν ένα μεγάλο γκρουπ και θα τεθούν αντιμέτωπες. Με τις ομάδες που προέρχονται από τις κορυφαίες θέσεις του ranking των Women’s European Qualifiers να αντιμετωπίζουν αυτές που βρίσκονται χαμηλότερα.

Πηγή: EURO 2024 (Official app)

SEEDED (καταταχθείσες)

Νικητές 1ου γύρου

Περιλαμβάνονται οι: Σουηδία, Νορβηγία, Αυστρία, Βέλγιο, Φινλανδία, Τσεχία, Ιρλανδία

UNSEEDED (ακατάτακτες)

Νικητές 1ου γύρου

Περιλαμβάνονται οι: Πολωνία και οι νικητές του πρώτου γύρου του δεύτερου μονοπατιού

Σε ότι έχει να με την κατανομή των εθνικών συγκροτημάτων στους ρόλους της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, ισχύει ότι έχει ειπωθεί και παραπάνω.

Περιορισμοί

Δεν είναι πολλοί. Παρά μόνο ένας. Και αφορά την ενδεχόμενη συνάντηση Ουκρανίας και Λευκορωσίας. Καθώς, η ρωσο – ουκρανική σύρραξη δεν έχει λήξει ακόμη και οι σχέσεις των δύο εθνικών είναι τεταμένες.

Γι’ αυτό και η UEFA, ακόμα και κληρωθούν η μια ενάντια στην άλλη, θα τις φέρει από την ίδια πλευρά του ταμπλό ώστε να εκλείψει το πρόβλημα.

 

Δείτε ακόμη:

Women’s European Qualifiers: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των ομίλων

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ