Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα φανέλα της νέας σεζόν

Οι “φλόγες”, η αδιαμφισβήτητη παραμονή στους κλασσικούς χρωματισμούς και οι λόγοι που καθιστούν τη συγκεκριμένη εμφάνιση την κορυφαία της σεζόν.

Όσοι μας παρακολουθείτε πιστά γνωρίζετε πολύ καλά ότι μας αρέσει να ασχολούμαστε πέρα από τα τεκταινόμενα των διαφόρων αγώνων και μεταγραφών και με τις εμφανίσεις που ντύνουν τις προσπάθειες και τις μνήμες των ποδοσφαιριστών.

Σχολιάζουμε λοιπόν όχι όλες, αλλά τις πιο εκλεκτές ή ενδιαφέρουσες φανέλες που πέφτουν στην αντίληψη μας. Όπως συνέβη νωρίτερα φέτος με εκείνες της Λίβερπουλ, της Μπάγερν Μονάχου και της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Που είτε λόγω των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται είτε χάρη στα επιτεύγματα τους είτε εξαιτίας των μηνυμάτων που μεταφέρουν αποτέλεσαν πεδίο περαιτέρω ενασχόλησης για εμάς.

Photo credits: FC Basel 1893 (Facebook account)

Ενώ το ίδιο τώρα συμβαίνει με την φανέλα της Βασιλείας που όταν αντικρίσαμε μας δημιούργησε την ακατανίκητη επιθυμία να γράψουμε αυτές τις γραμμές. Αφού πρόκειται για ένα δημιούργημα το οποίο αν και μένει πιστό στα χρώματα της ομάδας που αφορά καταφέρνει με την πιο “ελεύθερη” γραμμή του και τις επαρκώς τονισμένες λεπτομέρειες του να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Photo credits: FC Basel 1893 (Facebook account)

Που μπορεί να αφορά μια εμφάνιση με cult χαρακτηριστικά αλλά εκτινάσσεται εφόσον οι υπόλοιπες προτάσεις αφορούν ή μονόχρωμες φανέλες ή φανέλες με τετριμμένες διαγραμμίσεις.

 

Δείτε ακόμη:

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Αυτή τη φανέλα θα φορά τη νέα σεζόν

Μπάγερν Μονάχου: Φανέλα – ύμνος στην ισότητα και το πραγματικό ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Υποδέχεται τον Σλοτ κι αποχωρίζεται τη Nike με άφθονο στυλ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ