Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Λουίς Χάμιλτον: Τα νέα επιτεύγματα του θρύλου της F1 στο Σίλβερστοουν (video)

Η δύσκολη εκκίνηση στη σεζόν, το βάθρο στην Ισπανία και οι νίκη στην πατρίδα που δίνει μυθικές διαστάσεις στο last dance του Βρετανού με τη Μερσέντες.

Με τις σεζόν της κυριαρχίας Χάμιλτον και Μερσέντες να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και την περίοδο της συνεργασίας τους σιγά σιγά να εκπνέει έχουμε πλέον περάσει σε μια φάση που όλοι μαζί, haters και fans, αναπολούμε τις στιγμές που μας έχει χαρίσει ο Βρετανός χορεύοντας για 17 και πλέον χρόνια σε δεκάδες πίστες ανά τον πλανήτη.

Photo credits: Lewis Hamilton (IG account)

Το κλίμα αυτό βέβαια ανετράπη απότομα και με κρότο. Όταν πριν από δύο εβδομάδες είδαμε τον σπουδαίο Λούις να κερδίζει στο Σίλβερστοουν και να προσθέτει μερικά ακόμα επιτεύγματα στο ήδη πλούσιο παλμαρέ του. Που μπορεί να μην γεμίζει πια με τίτλους. Αλλά αυτό δε χάνει τη λάμψη του.

Photo credits: F1 (IG account)

Η οποία μάλλον γιγαντώνεται. Ειδικότερα αν αναλογιστούμε ότι πλέον έγινε ο γηραιότερος νικητής του 21ου αιώνα (39 ετών και 182 ημερών), ο πρώτος που κερδίζει έχοντας πραγματοποιήσει 300+ εκκινήσεις, αυτός με τα περισσότερα βάθρα συνολικά (15) αλλά και διαδοχικά (12) σε μια πίστα και εκείνος με τη μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στην πρώτη και την πιο πρόσφατη νίκη του (17 χρόνια και 1 μήνας).

Καταλήγοντας, δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι η αρχή ή η τέλεια του επιμύθιου του αγοραστού οδηγού από τη Μέκκα (και) του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτό όμως για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι ακόμα και αυτή η νικη φτάνει για να γραφτεί ένα απόλυτα ένδοξο τέλος σε ένα από τα ιστορικότερα ταξίδια που έγιναν ποτέ πάνω σε τέσσερις ρόδες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ