Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα ποδοσφαιρική «στέγη» για το Νίκο Γουνόπουλο! (pics & video)

Την 9η μεταγραφική της κίνηση ανακοίνωσε η Δόξα Ασσήρου και μάλιστα αρκετά ισχυρή. Ο λόγος για τον Νίκο Γουνόπουλο, ο οποίος συμφώνησε και επίσημα χθες το απόγευμα (21/07) και θα ενισχύσει το ήδη δυνατό ρόστερ της ομάδας.


Ο 25άχρονος (3/05/1999) αμυντικός μέσος Νίκος Γουνόπουλος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Τη σεζόν 2016/17 με την Κ19 του Ηρακλή σημείωσε 13 εμφανίσεις πετυχαίνοντας και 1 τέρμα.

Τον Ιούλιο το 2017 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της UE Sant Andreu U19 μαζί με τον έτερο συμπαίκτη του στον Ηρακλή, Δημήτρη Αλωπούδη. Στη συγκεκριμένη ακαδημία έκατσε για ένα 6άμηνο λαμβάνοντας αρκετές εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας του και το Φεβρουάριο του 2018 επαναπατρίστηκε και πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Σοχού.


Το Καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή για τον Μακεδονικό κάνοντας ένα αρκετά σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε και ο ίδιος ο Γουνόπουλος, καθώς το Σεπτέμβριο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση της ομάδας και έμεινε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός. Στην συνέχεια και αφού ανέβαζε ρυθμούς επανήθλε και κέρδισε σταδιακά την εμπιστοσύνη του τότε προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη.
Η επόμενη σεζόν βρήκε τον ποδσοφαιριστή στη Νίκη Αγκαθιάς. Το Καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε και πάλι στο ρόστερ των «πρασίνων». Εκείνη η χρονιά έδειχνε να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες τους ως ένας εκ των τριών αρχηγών του ρόστερ. Στα πρώτα 4 παιχνίδια του Μακεδονικού ήταν βασικός σκοράροντας μάλιστα και 2 φορές κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το Μάρτιο του 2021 και αφού ξεκίνησαν και πάλι οι προπονήσεις της ομάδας, (διακοπή λόγω πανδημίας) στάθηκε και πάλι άτυχος καθώς τραυματίστηκε και πάλι σε προπόνηση της ομάδας. Ο δεύτερός του τραυματισμός ήταν και πάλι πολύ σοβαρός καθώς υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.
Ένα χρόνο μετά και πιο συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2022 επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός από το σοβαρό τρυματισμό που αντιμετώπισε και ο προπονητής του Γιώργος Αμανατίδης του έδωσε κάποια λεπτά συμμετοχής στα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Στην ομάδα του Μακεδονικού παρέμεινε μέχρι και τον Ιούνιο του 2023 όπου και πήρε μεταγραφή για τη Νίκη Ευκαρπίας.

Φέτος λοιπόν, επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα στη Δόξα Ασσήρου και οι διοικούντες αυτής, νιώθουν άκρως ικανοποιημένοι με την απόφαση του ποδοσφαιριστή καθώς είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες. Ο Γουνόπουλος εκτός από αμυντικό χαφ μπορεί να προσφέρει εξίσου αποτελεσματικά και ως κεντρικός αμυντικός λόγω του ύψους του. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής και αναμένεται να διακριθεί και τη φετινή χρονιά στην Α1 με τους «ασπρόμαυρους».

Η Διοίκηση της Δόξας Ασσήρου τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται να έχει μία άκρως πετυχημένη χρονιά σε προσωπική και ομαδικό επίπεδο και μακριά από τραυματισμούς.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ