Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Η παραμονή Ελ Κααμπί είναι πλέον γεγονός! (videos)

Με ένα άγχος λιγότερο συνεχίζει την προετοιμασία του ο “ερυθρόλευκος” σύλλογος και ο Χοσέ Λουίς που μετά από δύο “άκυρα” είδε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να λέει το πολυπόθητο ναι και να αποδέχεται να συνεχίσει στο λιμάνι.

Η περασμένη άνοιξη ήταν για τον Ολυμπιακό η πιο σπουδαία (μέχρι σήμερα) περίοδος της σχεδόν εκατοντάχρονης ιστορίας του. Γεγονός που οφείλεται στην κορύφωση της απόδοσης πολλών ποδοσφαιριστών το ίδιο διάστημα, η οποία με τη σειρά της οδήγησε στο ανεπανάληπτο κατόρθωμα της κατάκτησης του Conference League. Που αποτελεί και τον πρώτο διασυλλογικό ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας.

Διάκριση για την οποία σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνος ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο παίκτης δηλαδή που ανάμεσα στους πολλούς που ξεχώρισαν, βρήκε τον ουσιαστικότερο τρόπο να το κάνει. Αφού για να ανέβει το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τρίτη κατά σειρά ευρωπαϊκή κορυφή χρειάστηκε ο Μαροκινός να σκοράρει 11 τέρματα και να δώσει 1 ασίστ σε 9 εμφανίσεις.

Καταγράφοντας έτσι μια επίδοση που ώθησε πολλές ομάδες να σκεφτούν την περίπτωση του. Εφόσον πρόκειται πέρα από έναν σεσημασμένο σκόρερ και για έναν big game player. Όπως προκύπτει από τα πεπραγμένα του κυρίως στα ημιτελικά αλλά και τον τελικό.

Τελειώνοντας και εφόσον επισημάνουμε ότι η υπογραφή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποτελεί την πρώτη επιτυχία μετά τις αποχωρήσεις Κάρμο και Φορτούνη, είναι αναγκαίο να σταθούμε και στα χρήματα που θα λάβει ο Μαροκινός για να παραμείνει κάτοικος Πειραιά και τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτά λοιπόν κυμαίνονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Χριστοφιδέλλη για το SPORT 24, στα 4,6 εκατομμύρια ευρώ συνολικά (2,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) συν 450 χιλιάδες ευρώ σαν μπόνους επίτευξης στόχων.

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακός: Στον Πειραιά και ο Γκαρθία (video)

Ολυμπιακός: Πήραν και τον Αναγνωστόπουλο οι “Πειραιώτες” (video)

Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς έπιασε λιμάνι (video)

Βιθέντε Ιμπόρα: Αφήνει το λιμάνι και γυρίζει εκεί που ξεκίνησαν όλα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ