Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Βασίλη Σπανούλη (video)

Την τελική δωδεκάδα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών γνωστοποίησε προ ολίγων λεπτών η ΕΟΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook και πλέον το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη είναι έτοιμο να ταξιδέψει στη Λιλ αφοσιωμένο στο κυνήγι της μεγάλης πρόκλησης.

Με την προετοιμασία του εθνικού μας συγκροτήματος να έχει μόλις ολοκληρωθεί μετά και την περάτωση του φιλικού με τη Σερβία στο Βελιγράδι, ήταν πλέον θέμα ωρών να επικυρωθούν τα 11/12 της ελληνικής ομάδας και να γνωστοποιηθεί μαζί με αυτά και το όνομα του παίκτη που θα αντικαταστήσει εν τέλει τον τραυματία και ανήμπορο να βοηθήσει, Κώστα Αντετοκούμπο.

Σερβία – Ελλάδα 94-72

Ο οποίος αποφασίστηκε να αντικατασταθεί απο τον Νίκο Χουγκάζ που υπερίσχυσε του Μιχάλη Λούντζη ο οποίος πλέον καλείται να πάρει μόνος του το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής θα αποτελέσουν οι Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Γουόκαπ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος και Δημήτρης Μωραΐτης.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι η μετάβαση της Ελλάδας προς τη Λιλ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 23/7 στις 10 π.μ. με πτήση τσάρτερ από το Βελιγράδι.

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ιδού το πρώτο power ranking της FIBA (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η τελική δωδεκάδα του Καναδά (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι θέσεις των δώδεκα ομάδων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στο FIBA ranking

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα ρόστερ των αντιπάλων της Εθνικής (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ