Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκαλύφθηκε το “σπίτι” του μπάσκετ στη Λιλ

Το τιρκουάζ που κυριαρχεί, η μεγάλη χωρητικότητα που υπόσχεται ρεκόρ και οι υποσχέσεις για το Παρίσι.

Με την ολυμπιακή εβδομάδα να έχει ήδη ξεκινήσει, έχει αρχίσει και από την πλευρά των διοργανωτών να διαμοιράζεται περιεχόμενο προκειμένου να μας βάλουν στο κλίμα και να μας συστήσουν εν μέρει ή καθολικά τις εγκαταστάσεις εντός των οποίων θα δούμε να εκτυλίσσονται τα διάφορα θεάματα.

Photo credits: Paris 2024 (IG account)

Ευρισκόμενοι λοιπόν σε αυτό ακριβώς τη διάθεση έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από το “Stade Pierre – Mauroy”, το οποίο τις επόμενες μέρες θα φορά τον ολυμπιακό του μανδύα και και θα φιλοξενεί το δεύτερο μπασκετικό τουρνουά μετά το Eurobasket του 2015.

Photo credits: Paris 2024 (IG account)

Όπου το γνωρίζαμε ως το πρώτο γήπεδο μπάσκετ που προκύπτει μετά από “μεταμόρφωση”. Καθώς για να δημιουργηθεί χρειάζεται πρώτα να μετακινηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο που αποτελεί και το κύριο τερέν της εγκατάστασης, η οποία αποτελεί πρώτα και πριν απ’ όλα την έδρα της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, της Λιλ.

Photo credits: Paris 2024 (IG account)

Συνθήκη που επιτρέπει στους ανθρώπους των αγώνων να ελπίζουν και σε ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης θεατών. Καθότι, το γήπεδο που στην πραγματικότητα χωρά 60.000 θεατές και θα κοπεί με ένα μαύρο πανί στο μισό. Ήτοι 30.000 θεατές.

Photo credits: Hellenic Basketball Federation (IG account)

Κλείνοντας, είναι μάλλον πολύ ωραίο ορεκτικό το να ξεκινάει ένα τουρνουά από ένα γήπεδο όπως το “Stade Pierre – Mauroy” και να καταλήγει στη ” Bercy Arena”. Για το οποίο βέβαια θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες. Με την ευχή στην κουβέντα να συμπεριλαμβάνεται και η Εθνική μας Ομάδα.

Πληροφορίες για το “Stade Pierre – Mauroy” 

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ιδού το πρώτο power ranking της FIBA (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι θέσεις των δώδεκα ομάδων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στο FIBA ranking

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η τελική δωδεκάδα του Καναδά (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα ρόστερ των αντιπάλων της Εθνικής (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ