Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ταλαιπωρήθηκε αλλά κέρδισε τελικά ο ΠΑΟΚ! (video)

Νίκησε χωρίς να πείσει ο ΠΑΟΚ την Μπάνια Λούκα με σκορ 3-2. Το πρώτο επίσημο ματς του “δικεφάλου” ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς αφού δύο φορές ισοφαρίστηκε. Πρόσωπο του αγώνα αναμφίβολα ο Κώστας Κουλιεράκης που σκόραρε δύο φορές και προέβη σε πέναλτι σε μία πολύ περίεργη φάση. 

Το ματς ξεκίνησε με κατοχή και υπέροχη από τον ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ευκαιρίες . Στο 17′ και το 39′ ο Κώστας Κουλιεράκης με ισάριθμες κεφαλιές έβαλε τον ” δικέφαλο” μπροστά στο σκορ.  Και τις δύο φορές η Μπάνια Λούκα βρήκε άμεσα απάντηση . Αρχικά στο 22′ έκανε το 1-1 και στο 45+3 το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ φάνηκε πιο σοβαρός και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών.  Στο 51′ ο Εκόνγκ με κεφάλια έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού. Το 3-2 ήταν και το τελικό σκορ. Ο “δικέφαλος” παρότι ήταν μπροστά στο σκορ δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο δεν διεύρυνε τον δείκτη του σκορ.

Συμπερασματικά οφείλει κάνεις να ομολογήσει πως ήταν φανερή η ανετοιμότητα του ΠΑΟΚ. Η αδυναμία του αντιπάλου δεν οδήγησε σε ήττα τον “δικέφαλο” ωστόσο θα ακολουθήσουν δυσκολότερη αγώνες και εκεί πρέπει να παρουσιαστεί πιο σοβαρός. Ορισμένες προσθήκες που βρίσκονται στα σκαριά θα βελτιώσουν την εμφάνιση της ομάδας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ