Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπορντό: Το τέλος που ήρθε και η επανεκκίνηση που απαιτείται (videos)

Το δακρυσμένο παρόν, το δυσοίωνο μέλλον, οι ένδοξες μέρες και το σκίρτημα που δημιουργούν αυτές στην καρδιά της ομάδας για τη μεγάλη επιστροφή.

Όσοι μας διαβάζετε συχνά ξέρετε πολύ καλά ότι μας αρέσει πάρα πολύ να γράφουμε ανθρώπους και ομάδες παρά τις βαρυσήμαντες καριέρες ή τα πολλά χρόνια ζωής τους δεν σταματούν να πετυχαίνουν νέα επιτεύγματα και να καταλάβουν νέες κορυφές.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είμαστε εδώ να πούμε κάτι και όταν η αφορμή δεν θα είναι ευχάριστη. Όπως σήμερα. Που το θέμα του κειμένου μας δεν είναι τα γενέθλια που τόσο μας αρέσουν. Αλλά το τέλος μιας ποδοσφαιρικής ζωής. Ή μάλλον η παύση της για αυτούς που τη ζούσαν με τα χαρακτηριστικά που την ήξεραν. Αφού λόγω των οικονομιών της προβλημάτων να υποχωρήσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του γαλλικού μετά από 88 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Photo credits: Gazzetta.gr (IG account)

Συγκεκριμένα, οι “Γιουρονδίνοι” που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες βρίσκονταν σε συζητήσεις για την απόκτηση τους από το FSG (Fenway Sports Group) τελικά δεν θα αποτελέσουν τον δεύτερο επιχειρηματικό πόλο της ενασχόλησης του γκρουπ με το ποδόσφαιρο μετά τη Λίβερπουλ. Και ως εκ τούτου δεν μπόρεσαν να καλυφθούν τα πολλά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

Photo credits: Gazzetta.gr (IG account)

Με αποτέλεσμα να ενημερώσει αυτός τη Γαλλική Ομοσπονδία ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Ligue 2 λόγω χρεοκοπίας. Που σημαίνει ότι πλέον οι επαγγελματίες παίκτες θα απελευθερωθούν από τα συμβόλαια τους και το προπονητικό κέντρο θα κλείσει. Προκειμένου να περιοριστούν στο μέγιστο βαθμό τα επικείμενα έξοδα.

Το στολίδι της νότιας Γαλλίας

Photo credits: Bordeaux-tourisme.com

Ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το πραγματικά πανέμορφο “Atlantique” των 42.115 θέσεων που πρόσφατα είδαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Ιαπωνία – Παραγουάη 5-0) και φιλοξενεί την ομάδα από το 2015. Άρα έχει ζήσει τη Μπορντό στα χρόνια των σκαμπανεβασμάτων.

Η πορεία μέχρι τον τελικό του UEFA το 1996

Που ουδεμία σχέση έχουν με τις ένδοξες μέρες των μέσων των ’90s όπου η ομάδα από τα νότια πρώτα έφτασε σε μια άτυπη ευρωπαϊκή πρωτιά (νικήτρια του Ιντερτότο το 1995 μαζί με την Καρλσρούη) και έπειτα χρίστηκε φιναλίστ του UEFA Cup του 1996. Εφόσον έφτασε στον τελικό εκείνης της διοργάνωσης τον οποίο ωστόσο έχασε από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ζινεντίν Ζιντάν: Η πρώτη γνωριμία

Η οποία στέρησε από τον Ζινεντίν Ζιντάν το πρώτο του ευρωπαϊκό πριν καν αυτός γίνει ο ποδοσφαιριστής που γνωρίσαμε καλύτερα αργότερα. Και εν αρχή βασίστηκε στα μαγικά που για μια τετραετία (1992-1996) έκανε με τη φανέλα της Μπορντό, η οποία ήταν και αυτή που τον αγόρασε από τις Κάννες και τον έφερε ουσιαστικά πιο κοντά στο προσκήνιο.

Στο οποίο η ίδια βρέθηκε επί εννέα περίπου δεκαετίες. Με πιο ξεχωριστές τις χρονιές των 6 πρωταθλημάτων (1949-50, 1983-84, 1984-85, 1986-87, 1998-99, 2008-09) και των 4 κυπέλλων (1940-41, 1985-86, 1986-87, 2012-13).

Κλείνοντας, είναι μάλλον περιττό να πούμε οτιδήποτε για το αν η ζητείται και το αν πρέπει να υπάρξει αντίδραση από μια ομάδα που μετρά 10 εγχώρια τρόπαια και έναν τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου. Που λόγω της σπουδαιότητας τους στέκουν σε ένα ιστορικό βάθρο και αποτελούν τις σημαντικότερες αναμνήσεις των παλιών και τα μεγαλύτερα όνειρα των νέων οπαδών για την ομάδα που αγαπούν και είναι αναγκασμένοι πια να δεχθούν όχι στη δεύτερη κατηγορία όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, αλλά σε εκείνες των ερασιτεχνών που εύχονται να μη σημάνουν και το αιώνιο τέλος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ