Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελλάδα – ΗΠΑ 6-15: Έχασε αλλά δε χάθηκε η “γαλανόλευκη”

Η Εθνικής μας Ομάδα έφερε εις πέρας της δύσκολη αποστολή απέναντι στις τρις χρυσές Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και πλέον κοιτάζει μπροστά και συγκεκριμένα τον σκόπελο της Ισπανίας.

Η πρώτη παρουσία της Ελλάδας σε Ολυμπιάδα μετά από 16 χρόνια απουσίας για το πόλο γυναικών είναι πλέον γεγονός. Κάτι που έφερε δάκρυα συγκίνησης στις παίκτριες της γαλανόλευκης. Που κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε ρόλο θεατή των εξελίξεων. Όπως αποδεικνύεται και από τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω.

Ο αγώνας

Η χώρα μας λοιπόν βούτηξε στην πισίνα του “Aquatics Centre” στο Σεν Ντενί προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα σύνολο που απαρτίζεται από παίκτριες που μόνο μετά το 2016 έχουν καταφέρει να σταθούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε 2 Ολυμπιάδες (2016, 2020) και 4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2015, 2019, 2022, 2024). Με την εμπειρία, τις εικόνες και τη δυναμική των κοριτσιών που υπηρετούν την “αστερόεσσα” να εκφράζεται σχεδόν αμέσως τελειώνοντας τον αγώνα πριν αρχίσει.

Αφού, στο πρώτο οκτάλεπτο και μετά από απανωτές επιθέσεις στην καρδιά της ελληνικής άμυνας, οι Αμερικανίδες πήραν απανωτές αποβολές (5 συνεχόμενες), αξιοποίησαν τις πιο πολλές (3) και πήραν έτσι ένα καθαρό προβάδισμα (0-3) που οφείλεται και στην εκπληκτική απόδοση της Άσλεϊ Τζόνσον κάτω απ’ τα δοκάρια. Τα οποία με τη σειρά τους πλήγωσαν (3 συνεχόμενα) επίσης την Ελλάδα.

Η οποία με τα τρία γκολ διαφορά στην πλάτη έχασε την ψυχραιμία και τη συγκέντρωση της. Επιτρέποντας στις αντίπαλες να χτυπούν την καρδιά της και να κερδίζουν έτσι τέρματα και ρυθμό. Σε τέτοιο βαθμό που το δικό τους σκορ έφτασε στον αριθμό 9 την ώρα που τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έφτασαν μετά βίας στο δύο. Μετά το ιστορικό γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου και εκείνο της Ξενάκη.

Η οποία δυστυχώς στερήθηκε αποτελεσματικότητας στη συνέχεια με συνέπεια το συνολικό σκορ να μην καταφέρει να μειωθεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Που κύλησε ωστόσο με το τρίτο οκτάλεπτο να κλείνει στο επιμέρους 2-3.

Το οποίο αποτελεί και το κοινό χαρακτηριστικό του με την τελευταία περίοδο που υπογράμμισε με τη σειρά της την εισαγωγή των ελληνικών μετόπισθεν στο πνεύμα των απαιτήσεων της συναντηδης. Έστω και αργά.

 

Οι συνθέσεις

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Μ. Πλευρίτου (C), Ξενάκη, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου (Τ).

ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Τζόνσον, Μάσελμαν, Πρέντις, Στέφενς (C), Ρέινι, Νέσχουλ, Ρέμερ, Γκίλχριστ, Σέκουλιτς, Λόγκαν (Τ).

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-6, 2-3, 2-3

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” των τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών & γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας Πόλο γυναικών (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ