Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σφαγή» της Γκουντούρα στα προημιτελικά της σπάθης – Ξέσπασε ο προπονητής της

Έπειτα από ένα σπουδαίο παιχνίδι με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά της σπάθης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε από τους διαιτητές (15-13), οι οποίοι έδωσαν την πρόκριση στη Γαλλίδα, Μανόν Απετί Μπρουνέ.

 

Η 27χρονη Αθηναία αθλήτρια της ξιφασκίας κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα της, καθώς οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων θέλησαν να δώσουν την ευκαιρία στην συμπατριώτισσά τους να διεκδικήσει ένα μετάλλιο… κι όπως ήταν φυσικό, ο προπονητής της Δώρας, Θανάσης Δελενίκας, μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος:

«Δεν έγινε κάποια αδικία, αυτό που έγινε σήμερα είναι σκάνδαλο.

Τουλάχιστον 6 πόντοι ήταν δικοί μας. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχει τελειώσει με τη μία υπέρ μας. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πως απλά έπαιζε μία Γαλλίδα. Κερδίσαμε τη προηγούμενη, παίζαμε με την επόμενη για το παιχνίδια για τα ημιτελικά. Έπρεπε να κερδίσει η Δώρα, είναι ξεκάθαρο αυτό.

Είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι να παίζουν με τον κόπο, το αίμα και τον ιδρώτα αυτών των παιδιών. Είναι αμαρτία».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ