Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το top 10 των μεταλλιούχων του πρώτου τριημέρου

Η ποιότητα του μετάλλου που κρίνει τον πρωτοπόρο, η ποσότητα των Γάλλων και Ασιάτες που είναι στην αρχή των αγώνων οι βασιλείς του κόσμου.

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και να έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα για τους απανταχού fan του αθλητισμού είναι πολλές οι πτυχές, οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Με κυριότερη την κατανομή των μεταλλίων.

Η οποία αποτελεί την πειστικότερη απεικόνιση της δυναμικής κάθε χώρας ή και ηπείρου στη διάρκεια των αγώνων. Που αυτή τη στιγμή φιλοξενούν στην κορυφαία των μετσλλιούχων την Ιαοωνια, η οποία δεν έχει τα περισσότερα αλλά κατέχει τα “σπουδαιότερα” μετάλλια. Έχοντας ένα περισσότερο χρυσό μετάλλιο από τους οικοδεσπότες “τρικολόρ” που αν και έχουν ανέβει τέσσερις περισσότερες φορές στο ολυμπιακό βάθρο, εντούτοις έρχονται δεύτεροι στη λιστα.

Η οποία αν και μοιρασμένη ανάμεσα σε αρκετές ηπείρους καθιστά ξεκάθαρο το προβάδισμα των Ασιατών που σε πρώτο χρόνο είναι και αυτοί που κάνουν κουμάντο στον κόσμο του αθλητισμού. Όπως αυτός συνοψίζεται στο πλαίσιο της τρέχουσας Ολυμπιάδας.

Ο απολογισμός

Data credits: Eurosport (IG account)

Data credits: Eurosport (IG account)

Data credits: Eurosport (IG account)

 

Δείτε ακόμη:

Ρουμανία – Ελλάδα 7-14: Ελληνικό ξεμούδιασμα απέναντι στους Ρουμάνους (video)

Ελλάδα – ΗΠΑ 6-15: Έχασε αλλά δε χάθηκε η “γαλανόλευκη”

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η τελετή του Snoop Dogg και ο αγώνας του Κέβιν Πιέτ (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική “κραυγή” απέναντι στο ρατσισμό που άκουσε όλος ο πλανήτης (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ