Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Διατήρησαν και τον Γρίβα στο ρόστερ

Οι μηχανές που έχουν ανάψει, ο κορμός που έχει αρχίσει να παίρνει σχήμα και η νέα σεζόν που θα στηριχθεί σε στέρεες βάσεις.

Μετά από μια μακρά περίοδο αγρανάπαυσης για την ομάδα των “λύκων” φαίνεται πως έχουμε περάσει πλέον στα πρώτα βήματα της νέας σεζόν. Η οποία ξεκίνησε για αυτούς με την ανανέωση του προπονητή τους, Γρήγορη Καβαλιεράτου πριν από έναν περίπου μήνα και συνεχίζεται με μια αλληλουχία ενεργειών τις τελευταίες μέρες. Που περιελάμβαναν πρώτα τη μετατροπή του προηγούμενου σήματος σε κάτι φρέσκο και στη συνέχεια την ανανέωση του Στέλιου Ευθαλίδη. Αναδεικνύοντας έτσι δύο παράλληλα θελήματα της διοίκησης, η οποία αφήνει την επιθυμία της ανανέωσης να εκφράζεται μέχρι στιγμής μακριά από το γήπεδο, που σε αντίθεση με τα γύρω γύρω αυτό που θέλουν να εκφράσουν είναι η σταθερότητα. Η οποία εκπέμπεται σε πρώτο χρόνο από τη διατήρηση του ανθρώπου στην άκρη του πάγκου και έπειτα από την διατήρηση των δύο προσώπων που αριθμητικά της πρόσφεραν τα περισσότερα και περικλείονται στα ονόματα του Στέλιου Ευθαλίδη και του Κωνσταντίνου Γρίβα που φέρουν τον τίτλο του πρώτου και του δεύτερου σκόρερ της ομάδας αντίστοιχα. Στατιστικό εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε ότι ο δεύτερος από τους προαναφερθέντες είναι ο αριστερός μπακ της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γρίβα για τη σεζόν που έρχεται.

Ο αριστερός μας οπισθοφύλακας, κομβικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν , προσφέροντας όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά, σκοράροντας και «μοιράζοντας» στους συμπαίκτες του, θα φορά την φανέλα των Λύκων και στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

«Γρι» σου ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.”

 

Δείτε ακόμη:

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Κράτησαν και τον Ευθαλίδη για άλλον ένα χρόνο

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Άλλαξαν σήμα και μπαίνουν ανανεωμένοι στη νέα σεζόν

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον κόουτς Καβαλιεράτο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ