Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τεράστια μέρα για τα ελληνικά κουπιά με 2 χάλκινα μετάλλια! – Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ελληνικών συμμετοχών (pics)

Το σημερινό πρόγραμμα της 7ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, περιελάμβανε μεγάλες επιτυχίες για τα ελληνικά πληρώματα της κωπηλασίας, αλλα και του στίβου!


Το ελληνικό πρόγραμμα άνοιξε η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη στα προκριματικά των 25μ πιστολιού γυναικών όπου και κατέλαβε την 34η θέση και έτσι έμεινε εκτός τελικού.

Ο Μάκης Μίτας και ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης έκαναν το δικό τους “ποδαρικό” στην Σκοποβολή (Α) Προκριματικά Σκιτ (1η μέρα) που θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο. Μετά το πέρας της πρώτης προκριματικής μέρας (3 γύροι) στα σκιτ, ο Μάκης Μίτας βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης στην 12η θέση.

Στον τελικό της Σφυροβολίας πέρασε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με βολή στα 75.53 μέτρα, που ήταν η 11η καλύτερη των προκριματικών από τους 12 συνολικά αθλητές που περνάνε στον τελικό. Στην 1η του προσπάθεια έριξε βολή στα 75,53μ , η δεύτερη βολή του στα 73,94μ και στην 3η του προσπάθεια έριξε τη σφύρα στα 74,21 μέτρα.
Ο τελικός της Σφυροβολίας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (4/8) στις 21:30.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Σφυροβολίας, κάντοντας μία και μοναδική έγκυρη προσπάθεια στα 70.14μ. Οι άλλες 2 προσπάθειές του δε του βγήκαν και έμεινε μακριά από την φετινή του επίδοση.

Η Παναγιώτα Δόση στην παρθενική της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του άλμα εις ύψους έχοντας 3 άκυρα άλματα στο 1.83μ.

Από την άλλη, η Τατιάνα Γκούσιν εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του ύψους (4 Αυγούστου 20:55). Η Γκούσιν πέρασε με την πρώτη το 1.83μ. και το 1.88μ για να συνεχίσει με τη δεύτερη στο 1.92μ. Δεν τα κατάφερε στο 1.95μ αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία καθώς πέρασε στον τελικό και μάλιστα ως 8η.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αν και πραγματοποίησε μία αρκετά καλή κούρσα στα ημιτελικά των 100μ γυναικών δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Η Εμμανουηλίδου αγωνίστηκε στην έβδομη σειρά των 100 μ. γυναικών τερματίζοντας τέταρτη στη σειρά με χρόνο 11:25, ο οποίος δεν ήταν αρκετός για να της δώσει την πρόκριση.

Το 3ο κατά σειρά ελληνικό μετάλλιο ήρθε από τους Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Οι 2 αθλητές μας είχαν εκπληκτική παρουσία και στον τελικό και πανηγύρισαν το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 6:13.44. Μάλιστα, το ελληνικό μας πλήρωμα έχασαν το αργυρό μετάλλιο για μόλις 11 εκατοστά του δευτερολέπτου.
https://athlitikoskosmos.gr/2024/08/02/chalkino-metallio-gia-papakonstantinou-kai-gkaidatzi-stin-kopilasia/

Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία και συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν τα κορίτσια μας, Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού. Με μία συναρπαστική μάχη που έδωσαν οι ελληνίδες αθλήτριές μας και ειδικά στο τελευταίο 500ρι πλησίασαν μέχρι και τη 2η θέση. ο χρόνος που τους χάρισε το χάλκινο μετάλλιο ήταν 6:49.28.
https://athlitikoskosmos.gr/2024/08/02/ki-allo-metallio-gia-tin-ellada-me-fitsiou-kai-kontou/

Στην 6η θέση του τελικού στη δικώπου γυναικών τερμάτισαν η Χριστίνα Μπούρμπου με την Ευαγγελία Αναστασιάδου. Ξεκίνησαν δυνατά την κούρσα τους και στα πρώτα 500μ. πέρασαν στην 4η θέση. Στη συνέχεια όμως υποχώρησαν στην 6η θέση κάνοντας χρόνο 7:13.30.

Νωρίτερα η Εθνική Ανδρών στο Μπάσκετ αντιμετώπισε την Αυστραλία με μοναδικό στόχο τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Τελικά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη τα κατάφερε και κέρδισε με 71-77. Πρώτος σκόρερ της Ελλάδας ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο με 20 πόντους (7/9 2π., 1/2 3π.), 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του οι Γουόκαπ με 18 πόντους έχοντας 4/7 τρίποντα, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ και οι Μήτογλου και Τολιόπουλος όπου πέτυχαν από 13 πόντους.

Τρίτη σερί ήττα για την Ελληνική ομάδα πόλο των γυναικών κόντρα στην Ισπανία με σκορ 8-12. Οι πολίστριές μας δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη και μπήκαν σε περιπέτειες εν όψει της πρόκρισής μας στα προημιτελικά.

Για το φινάλε έχουμε αφήσει τον ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ όπου σε λίγα λεπτά αγωνίζεται στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών και ποντάρουμε πολλά σε ένα ακόμη μετάλλιο για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη του Τόκιο.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ