Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Τα βρήκε σκούρα στη Σουηδία, αλλά έβγαλε αντίδραση! (Video)

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Μάλμε, ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο απαντήσεις με Τάισον και Καμαρά και έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από τη Σουηδία, χωρίς ωστόσο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

 

Πλέον, στον επαναληπτικό της Τούμπας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη στις 13 Αυγούστου (20:30), η ομάδα του Λουτσέσκου χρειάζεται μία απλή νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ώστε να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.


Τα γκολ του αγώνα:

28′ Η Μάλμε ανοίγει το σκορ (1-0) καθώς μετά από κόρνερ του Νανάσι, ο Πόντους Γιόνσον παίρνει την κεφαλιά νικώντας τον Κοτάρσκι.

45′ Ο ΠΑΟΚ φέρνει το ματς στα ίσα (1-1) με τον Τάισον Φρέντα να πλασάρει όμορφα στην κενή εστία των Σουηδών.

67′ Οι γηπεδούχοι παίρνουν ξανά το προβάδισμα (2-1) με τον Νανάσι να κάνει την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και από κοντά να σκοράρει.

75′ Οι ασπρόμαυροι έχουν νέα απάντηση και ισοφαρίζουν σε 2-2 μετά από τέρμα του Ράχμαν Μπάμπα, έπειτα από ασίστ με κεφαλιά του Κουλιεράκη.

 

Μάλμε: Ντάλιν, Στρίγκερ, Γιάνσον, Ζετερστρόμ, Μπουσανέγιο, Μπόλιν (83′ Άλι), Γιόνσεν, Πένια (90+4′ Μπεργκ), Νανάσι, Τελάν, Μπότχαϊμ (66′ Κρίστιανσεν).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73′ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (73′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (83′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (69′ Τισουντάλι).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ