Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Επέτειος, γηπεδικό και φιλικά!

Η Επέτειος:

Στις 19 Αυγούστου η Νίκη Βόλου συμπληρώνει ακριβώς 100 χρόνια από την ίδρυσή της!

Μια σπουδαία στιγμή για τον θεσσαλικό σύλλογο, καθώς μέσα έναν αιώνα η «φλόγα» παραμένει αναμμένη με τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας αλλά και όσους την συμπαθούν να κρατούν άσβεστη τη δίψα για συνέχιση, διάκριση και ακόμα μεγαλύτερη γιγάντωση!

Στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού η διοίκηση του ερασιτέχνη παρουσίασε το επετειακό σήμα του συλλόγου που θα χρησιμοποιείται από όλα τα τμήματα κατά τη φετινή σεζόν 2024-2025. Επίσης σε εύλογο χρονικό διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ετοιμάζονται.

Το γηπεδικό:

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα έργα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» προκειμένου η Νίκη φέτος να μπορεί να το χρησιμοποιήσει στους αγώνες της SL2.

Μέχρι την Τετάρτη (14/8) αναμένεται να μεταφερθεί όλος ο πλαστικός τάπητας από το κεντρικό γήπεδο στο βοηθητικό του ΟΣΕ, όπου θα φιλοξενούνται οι προπονήσεις των ακαδημιών.

Έπειτα, με το οικονομικό κονδύλι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο κυρίως γήπεδο θα τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας και θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης σε αποδυτήρια και περιβάλλοντα χώρο.

Τα φιλικά:

Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου από χθες (9/8) βρίσκεται στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα παραμείνει για περίπου 10 ημέρες και θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες:

12/8 με Σαρακηνό

14/8 με ΠΑΟΚ Β’

18/8 με ΑΕΚ Β’

Στη συνέχεια τα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά των «κυανολεύκων» είναι τα εξής:

25/8 με Ηλιούπολη (στον Βόλο)

1/9 με Πιερικό (στην Κατερίνη)

11/9 με Ατρόμητο Παλαμά (στον Βόλο)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ