Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώστας Καρακώστας: «Στόχος μου να είμαι ξανά στους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας» (Video)

Λίγες ημέρες απέμειναν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (2024-25) στο Λουξεμβούργο και ο ταλαντούχος Έλληνας κίπερ, Κώστας Καρακώστας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί επάξια τη χώρα μας στα πρωταθλήματα του κράτους της δυτικής Ευρώπης, μίλησε στον «Αθλητικό Κόσμο» για το πρώτο επίσημο ματς της Marisca Mersch κόντρα στην UN Kaerjeng (18/08, 17:00), αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

 

  • Κώστα, πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς σε ένα νέο ξεκίνημα για σένα με τη φανέλα της Marisca Mersch. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος;

«Πρώτο επίσημο ματς. Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα. Ωραία η προετοιμασία και τα φιλικά, ωστόσο γίνονται για αυτόν το λόγο, για να είμαστε έτοιμοι στη πρεμιέρα. Φυσικά θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, αλλά από την 1η αγωνιστική μέχρι την 7η έχουμε πραγματικά ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα». 

  • Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και ποιοι της ομάδας σου αυτή τη σεζόν;

«Επιστρέφω στην 2η κατηγορία του Λουξεμβούργου μετά από ένα χρόνο στην Α’ Εθνική και θέλω να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα. Στους καλύτερους τερματοφύλακες δηλαδή για δύο συνεχόμενες σεζόν και βέβαια θα ήθελα και φέτος να έχω αυτή τη διάκριση και φυσικά να τερματίσουμε στη πρώτη τετράδα, καθώς είναι ο στόχος που έχουμε θέσει ως ομάδα».

  • Είναι σημαντικό για την ψυχολογία ενός τερματοφύλακα να κρατάει το μηδέν σε κάθε ματς ή θεωρείς πιο σημαντικό να κερδίζει η ομάδα;

«Προσωπικά φέτος προτιμώ να κερδίζει η ομάδα και ας μη κρατάω το μηδέν, διότι την τελευταία σεζόν που έπαιξα Β’ εθνική στον πρώτο γύρο σε 15 παιχνίδια είχαμε 7 ανέπαφες εστίες και η ομάδα ήταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Όποτε προτιμώ την τετράδα και ας μη κρατάω το μηδέν».

  • Από τότε που πήγες στο Λουξεμβούργο πραγματοποιείς σπουδαίες εμφανίσεις και έχεις λάβει αρκετές ατομικές διακρίσεις. Πως νιώθεις για όλα αυτά που έχεις πετύχει και ποια είναι τα συναισθήματά σου κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο και εκπροσωπείς το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Η αλήθεια είναι πως αν κοιτάξω πίσω μου, το πως ξεκίνησα εδώ στο Λουξεμβούργο και το πως είμαι σήμερα σαν ποδοσφαιριστής, είμαι η μέρα με τη νύχτα και αυτό διότι έκανα και εδώ το αγροτικό μου, πάλεψα όσο μπορούσα και ανέβηκα σε τρία χρόνια, τρεις κατηγορίες και για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό από όλες τις ατομικές διακρίσεις.

Παρ’ όλα αυτά δεν σταματώ εδώ. Συνεχίζω να ονειρεύομαι, διότι πιστεύω ότι πέρσι αδικήθηκα και φυσικά με τους κανονισμούς με τους ξένους ποδοσφαιριστές, δεν πήρα τις ευκαιρίες που άξιζα. Πιστεύω ότι έχω ένα δώσω πράγματα ακόμα και στη Α’ Εθνική. Όπως είπα και πριν θέλω να αγωνίζομαι, θέλω να δείχνω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω και το προτιμώ από το να κάθομαι στο πάγκο μιας μεγάλης ομάδας και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να κάνω αυτή τη κίνηση φέτος. Εύχομαι να έχουμε μια ποδοσφαιρική σεζόν μακριά από τραυματισμούς και θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ