Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Οι ομάδες που μας απασχόλησαν στο καλοκαιρινό break και το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Η ίδια Λίβερπουλ με την μεγάλη διαφορά, η Άρσεναλ που ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα, η “Άγιαξ Γιουνάιτεντ” και η Τσέλσι της επόμενης δεκαετίας.

Με τα μεγάλα γεγονότα του καλοκαιριού (ΟΑ, Copa America, EURO) να έχουν περάσει πια στην ιστορία, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή να αρχίσει να γράφεται το νεότερο από τα κεφάλαια του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Με την πρώτη από τις εκατοντάδες σελίδες, που αναμένεται να γραφτούν, να παίρνει μορφή σήμερα το βράδυ (16/08, 22:00) στο χορτάρι του θρυλικού “Old Trafford”. Ίσως και για τελευταία φορά στην ιστορία του γηπέδου.

Photo credits: OneFootball (IG account)

Το οποίο θέλει λίγο πριν την αναγέννηση του να επιστρέψει στην ένδοξες μέρες του μακρινού (πλέον) παρελθόντος. Εγχείρημα που στο μυαλό του Έρικ Τεν Χαγκ έχει έντονα τα χρώματα του Άγιαξ. Που για τον Ολλανδό είναι (με βάση τις ενέργειες του) η πηγή της δικής του “class of ’92” και συνάμα της ελπίδας για επιτυχία.

Που είναι το ζητούμενο και στην περίπτωση της Λίβερπουλ, η οποία στην πρώτη μετά – Κλοπ σεζόν της καλείται να δείξει στον εαυτό της ποιες θα είναι οι δυνατότητες της. Τώρα που έχει κάνει μια τόσο ριζική αλλαγή σε μια κατάσταση που κατά τ’ άλλα (πρόσωπα μένει απόλυτα ή σχεδόν ίδια.

Photo credits: Sky Sports (IG account)

Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της Τσέλσι. Με μοναδική διαφορά βέβαια ότι το πρότζεκτ των “μπλε” θα διαρκέσει (κατά τα φαινόμενα τουλάχιστον) γύρω στα 10 χρόνια. Έχοντας στο επίκεντρο τον Κόουλ Πάλμερ και πέριξ αυτού τους Έντσο Φερνάντεζ (2032), Μικάιλο Μούντρικ (2031), Μόιζες Καϊσέδο (2031) και μερικούς ακόμα που θα αποτελέσουν τη βάση όχι μόνο της ομάδας του Έντσο Μαρέσκα αλλά και όσων αναμένεται να τον διαδεχθούν.

Photo credits: OneFootball (IG account)

Κλείνουμε την αναφορά μας στις ομάδες που αξίζει να εστιάσουμε σε αυτή τη νέα αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος με λίγα λόγια για την Άρσεναλ. Διότι, οι “κανονιέρηδες” και συγκεκριμένα ο Μικέλ Αρτέτα δεν μπορούν να χωνέψουν τη back to back απώλεια του τίτλου από την πανίσχυρη Σίτι και τις συνθήκες από τις οποίες αυτή συνοδεύτηκε. Και γι’ αυτό αποφάσισαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα. Βάζοντας πορτοφολάδες να κλέψουν τους παίκτες όταν αυτή βρίσκονται στο δείπνο. Έχοντας βέβαια λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας (προστασία πολύτιμων) αντικειμένων). Προκειμένου η δοκιμασία να κρατήσει σε επαγρύπνηση τους ποδοσφαιριστές και να μην έχει νομικές συνέπειες για κανέναν.

 

Το πρόγραμμα

 

1η αγωνιστική

 

Παρασκευή 16 Αυγούστου

Μαν. Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 22:00

Σάββατο 17 Αυγούστου

Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 14:30

Άρσεναλ – Γουλβς 17:00

Έβερτον – Μπράιτον 17:00

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον 17:00

Ν. Φόρεστ – Μπόρνμουθ 17:00

Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα 19:30

Κυριακή 18 Αυγούστου

Μπρέντφορντ – Κρ. Πάλας 16:00

Τσέλσι – Μαν. Σίτι 18:30

Δευτέρα 19 Αυγούστου

Λέστερ – Τότεναμ 22:00

 

Δείτε ακόμη:

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ