Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεμιέρα για τον Άρη αύριο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο – Η αποστολή της ομάδας

Θέλει να μπει με το δεξί ο Άρης στο φετινό Πρωτάθλημα!
Αύριο ο Άρης αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική της «Stoiximan Super League».


 

Σήμερα το πρωί η ομάδα του Άρη «πέταξε» για την Αθήνα, καθώς αύριο αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική της «Stoiximan Super League»(18/08 20:30, NOVASPORTS PRIME). Το απόγευμα ο Άκης Μάντζιος πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας επί Αθηναϊκού εδάφους, πριν την αυριανή πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν.
Στην ομάδα του Άρη θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους, ενώ να αναφέρουμε πως στην αποστολή του Άρη βρίσκονται και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την αποστολή της ομάδας:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα επί αθηναϊκού εδάφους, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (18/08), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Darida, Suleymanov, Jean Jules Mvondo (τιμωρημένοι), Sisto (τραυματίας), Pavicic, Κυριαζής». 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ