Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν έπεισε αν και κέρδισε ο ΠΑΟΚ! (vid)

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε ο Μαστραντώνης Κωνσταντίνος για λογαριασμό του Αθλητικού Κόσμου όσον αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό. Σε μία ακόμη αναμέτρηση ο “Δικέφαλος του Βορρά ” παρουσίασε προβλήματα στον αμυντικό τομέα. Πήγε να ζήσει ντεζαβού του αγώνα με την Μάλμε καθώς λίγο έλειψε να ισοφαριστεί λίγα λεπτά πριν το τέλος. Βέβαια στις τάξεις του ΠΑΟΚ κρατούν την νίκη με 3-2 και προχωράνε παρακάτω. 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε σε πολύ χαμηλό τέμπο και αμφότερες οι ομάδες είχαν από μια τελική έως το 30′. Στο 31′ οι Σερραίοι σοκάρανε τον ΠΑΟΚ καθώς προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεντακόρ. Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ καθώς ο Σβαμπ με τον ίδιο τρόπο στο 35′ έφερε το ματς στα ίσα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο «Δικέφαλος» με τον Οζντόεφ πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και ο Πανσερραϊκός τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη έκανε το 2-2. Με την συμπλήρωση των 60 λεπτών ο Σβαμπ και πάλι με πέναλτι έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.  Από εκεί και μετά αμφότερες οι ομάδες σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς ν μεταβληθεί ο δείκτης του σκορ.

Συνοπτικά θα έλεγε κανείς ότι ο ΠΑΟΚ για άλλη μια αναμέτρηση προβλημάτισε.  Η ανάγκη για μεταγραφές είναι επιτακτική και πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις στο παρόν ζήτημα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ