Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Αστέρας κέρδισε το ροτέισον του Παναθηναϊκού

Ο Αστέρας AKTOR έκανε την μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παράταξε με εκτεταμένο ροτέισον την ομάδα του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να έχει την συνοχή των προηγούμενων αγώνων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς ανώτερος από τους Μοραΐτες, όμως δεν κατάφεραν να έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Μάλιστα, οι «πράσινοι» σημείωσνα και τέρμα στο 20′, χωρίς όμως να μετρήσει, καθώς ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο ματς, όταν στο 51′ ο Ζέκα θα ανατρέψει έξω από την περιοχή τον Κρέσπι, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με τον διαιτητή κ. Σιδηρόπουλο να δείχνει την απ’ ευθείας κόκκινη στον Έλληνα χαφ. Στην εκτέλεση φάουλ ο Κρέσπι θα δώσει και το προβάδισμα στον Αστέρα ΑΚΤΟR, παρά την προσπάθεια του Λοντίκιν να απομακρύνει την μπάλα μακριά από την εστία του. Μάλιστα στο 64′ οι φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν και δεύτερο τέρμα με τον Κρέσπι, όμως ο Μπαρτόλο στην αρχή της φάσης ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις, όμως χωρίς αποτέλεσμα, με το 1-0 για τον Αστέρα να μένει ως το τέλος.

Σαν γενική εικόνα στο ματς, μας αφήνει η εξαιρετική εμφάνιση του Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μην έχει ξεκουραστεί από την υπερπροσπάθεια απέναντι στον Άγιαξ και πως ακόμα δεν μπορεί να συνηθήσει το Πέμπτη – Κυριακή αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60′ Γεντβάι), Μαξ (80′ Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα (60′ Μπακασέτας), Τετέ (69′ Μαντσίνι), Τζούρισιτς (60′ Ιωαννίδης), Γερεμέγεφ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης, Μούμο (74′ Μάντζης), Γαμπλόνσκι (82′ Τζανδάρης), Καλτσάς, Μπαρτόλο (92′ Ζούγρης), Κρέσπι (92′ Άλβαρες), Μάρτιν (74′ Ρέντζι)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ