Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το φετινό καλοκαίρι του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στην Super League μετά από 1 χρόνο απουσίας και οι αλλαγές που πραγματοποίησε στο φετινό του ρόστερ για την νέα αγωνιστική σεζόν ήταν αρκετές ανακοινώνοντας 8 νέους παίκτες, νέο προπονητή και τον βοηθό του.

Η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση του Λεβαδειακού είναι ο Πασχάλης Κάσσος. Αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού και την φετινή σεζόν στην Super League 2 με την φανέλα της Νίκης Βόλου συμμετείχε σε 31 παιχνίδια πετυχαίνοντας 4 γκολ και 6 ασίστ.

Η δεύτερη μεταγραφή του είναι ο τερματοφύλακας Θανάσης Γκαράβελης ο οποίος φέτος υπερασπίστηκε την εστία της Νίκης Βόλου σε 34 αγώνες, ενώ επίσης έχει μεγάλη εμπειρία από την Ά Εθνική μετρώντας πάνω από 60 εμφανίσεις.

Στις 27 Ιουνίου ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε νέο προπονητή, τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός με μεγάλη και πετυχημένη θητεία όλα αυτά τα χρόνια στην Ά Εθνική και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα, την τελευταία διετία διατελούσε προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Ελπίδων.

Στο τεχνικό επιτελείο ο Λεβαδειακός πρόσθεσε και τον Νίκο Μπαδήμα. Ο Νίκος μέχρι πρότινος ήταν στο τιμόνι της Μαρκό, και από φέτος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου.

Στο νέο ρόστερ μπήκε επίσης ο Γκιγιέρμο Μπάλτσι με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο 23χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Νιούελς έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 56 παιχνίδια σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (Ά κατηγορία Αργεντινής, Κύπελλο και διεθνείς Κόπα Σουνταμερικάνα).

Δύο μέρες αργότερα ανακοίνωσε άλλον έναν Αργεντινό, τον αμυντικό Ροντρίγκο Εραμούσπε. Ο Ροντρίγκο προέρχεται από μια γεμάτη τετραετία στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου μέτρησε 120 συμμετοχές με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας στο ενεργητικό του 23 γκολ και 5 ασίστς.

Στην συνέχεια έκανε δικό του τον Τζάλοου Λαμαράνα. Ο κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Γκάμπια είναι διεθνής με την εθνική ομάδα U23 της χώρας του. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με την ΑΕΚ Β’ στην SL2.

Επόμενη μεταγραφική κίνηση του Λεβαδειακού είναι αυτή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ά Εθνική με την ομάδα της Λαμίας σε 21 αγώνες.

Η προτελευταία προσθήκη είναι ο Άλεν Όζμπολτ για τα επόμενα 2 χρόνια. Η μεταγραφή αυτή αποτελεί την πιο ακριβή του συλλόγου. Ο Σλοβένος επιθετικός τα τελευταία δύο χρόνια ήταν παίκτης της Χάποελ Χάιφα με 16 γκολ και 3 ασίστς στο ενεργητικό του. Επίσης στην καριέρα του εκεί κατακτήσει:

  • 1 Κύπελλο Σλοβενίας (Ντομζάλε – 2017)⁣
  • 1 Κύπελλο Βουλγαρίας (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ – 2019)⁣
  • Το καλύτερο γκολ στο βουλγαρικό πρωτάθλημα (2019)⁣
  • 2 Πρωταθλήματα Σλοβακίας (Σλόβαν Μπρατισλάβας – 2020 & 2021)⁣
  • 2 Κύπελλα Σλοβακίας (Σλόβαν Μπρατισλάβας – 2020 & 2021)

⁣ Η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση του Λεβαδειακού πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έγινε στις 13/08 με τον Μαξιμιλιάνο Μορέιρα. Ο Ουρουγουανός μεσοαμυντικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Super League με τον Πανσερραϊκό, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με συνολικά 31 συμμετοχές.

Παράλληλα μαζί με τις μεταγραφές ανανέωσε τον Γιούχα Πιρίνεν για τα επόμενα 2 χρόνια και τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας τον Ντέιβιντ Γκροφ. Παραχώρησε τον Στέφεν Χάμοντ δανεικό για περίπου ένα χρόνο στον Ηρακλή, ενώ έλυσε της συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές: Τίμο Τσελεπίδη, Αντμίρ Μπαΐροβιτς, Αντώνη Ντεντάκη, Κουάντρα, Αλέξανδρο Νικολιά και τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε 6 φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες τις ολοκλήρωσε αήττητος. Αρχικά βρέθηκε στο Καρπενήσι από τις 8 έως τις 18/07 που πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της του προετοιμασίες και στις 13 του μηνός έπαιξε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι εκεί με αντίπαλο τον Παναιτωλικό τον οποίο και επικράτησε με 2-0.

Λίγες μέρες μετά αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θ. Κολοκοτρώνης” με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1, ενώ το ίδιο ακριβός σκορ είχε και η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

 Το επόμενο πραγματοποιήθηκε στις καινούργιες προπονητικές εγκαταστάσεις του Λεβαδειακού στον Άγιο Σπυρίδωνα επικρατώντας με 6-0 τον Αμαρυνθιακό. Το προτελευταίο έγινε στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς κόντρα στον Ατρόμητο, με τους Βοιωτούς να κερδίζουν 2-0 ενώ το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League έγινε πάλι στο ίδιο γήπεδο με την ΑΕΚ Β’ και το αποτέλεσμα ήταν 3-0.

Από εχθές Σάββατο 17/08 έγινε και επίσημα η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Ά Εθνικής. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται σήμερα στην έδρα του την Καλλιθέα την Κυριακή στις 19:00.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ