Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κωπηλασία: Ελληνικό παγκόσμιο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23

Ιστορική ημέρα η σημερινή για τις Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μιλένα Κοντού που έγραψαν ακόμα ένα σπουδαίο κεφάλαια στη Βίβλο της ελληνικής κωπηλασίας, κάνοντας δικό τους το παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Κ23.

Μπορεί η κωπηλασία να μην είναι από τα αγαπημένα μας αθλήματα ως ελληνικό κοινό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αποτελεί μια ακόμα πηγή διακρίσεων για τη χώρα μας. Γεγονός που αποδεικνύεται και από το νέο επίτευγμα δύο κοριτσιών από τα πολλά που καταρτίζουν τη νέα γενιά των πληρωμάτων μας.

Ο λόγος βέβαια γίνεται για τις Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μιλένα Κοντού, οι οποίες αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Καναδά προκειμένου να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 και συγκεκριμένα στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Του οποίου τη μοίρα όρισαν σε ένα βαθμό όσον αφορά τους αγώνες της βόρειας Αμερικής. Αφού ήδη από τον προκριματικό κατέγραψαν νέο παγκόσμιο ρεκόρ (6:41.48), βελτιώνοντας μάλιστα κατά 8,65 δευτερόλεπτα το προηγούμενο που ήταν και πάλι δικό τους.

Κλείνοντας, αν και είναι μάλλον περιττό, πρέπει έστω και για τους τύπους να αναφέρουμε ότι τα κορίτσια μας προκρίθηκαν απευθείας και ως πρώτες από τη σειρά τους στον τελικό. Ενώ το ίδιο έκανε και η Ευαγγελία Φράγκου στο μονό σκιφ με χρόνο 7:36.32.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ