Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με φόρα από πέρσι πέρασε η Λαμία από το Αγρίνιο

Η Λαμία προερχόμενη από την περσινή εξαιρετική σεζόν, επικράτησε μέσα στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 1-0 και μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Super League.

Στο πρώτο μέρος αν και δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 16′ ο Σιέλης είδε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από σκληρό μαρκάρισμα επάνω στον Βλαχομήτρο, οι Αγρινιώτες ήταν ανώτεροι και έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο 1-0 χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 0-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος η Λαμία κατάφερε να βρει τα πατήματα της και έφτασε τελικά στο πολυπόθητο τέρμα, όταν ο Βλαχομήτρος μετά από ωραία βαθιά μπαλιά του Φουρτάδο, έπιασε την κεφαλιά εντελώς ανενόχλητος και έγραψε το 1-0 στο 65′. Στο 82ο λεπτό οι ισορροπίες επανήλθαν, με τον Γκουίντο να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει και τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες, ως το τέλος του παιχνιδιού. Στο 89′ ο Κορνέζος στην προσπάθεια που έκανε για να απομακρύνει την μπάλα, εκείνη θα χτυπήσει στο χέρι του, με αποτέλεσμα να δωθεί πέναλτι. Την… εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντίαζ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με αποτέλεσμα η μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να φύγει μακριά από την εστία του Κόστιτς.

Ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδού ήταν με διαφορά ο Βλαχομήτρος, ο οποίος στα 84′ λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να κερδίσει την κόκκινη του Παναιτωλικού και να σημειώσει και το τέρμα που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Φθιώτιδας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης (84′ Τσελίκοβιτς), Τορρεχόν, Μαυρίας, Μπουζούκης (74′ Κοντούρης), Πέρεθ (Μαρτίνεθ), Μπελεβόνης (74′ Νικολάου), Σιέλης, Λομόνακο (69′ Μαϊντέβατς), Ντίας

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Λέο Αντράντε, Ντεντάκης (46′ Ραντόνια), Αθανασακόπουλος (46′ Γκουίντο), Νούνιεθ (68′ Μπικόφ), Σαραμαντάς (68′ Ρινγκ), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (84′ Δοϊράνης), Μέκιτς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ