Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Να βγει από την περίοδο της λήθης!

Μια επαρχιακή ομάδα της Πελοποννήσου με τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Πανηλειακός, επιδιώκει ξανά ύστερα από μια μεγάλη χρονική περίοδο λησμονιάς να επανέλθει στο προσκήνιο!

Η ομάδα του Πύργου, που έγινε περισσότερο γνωστή στα τέλη του 20ου αιώνα με τη συνεχόμενη εξαετή συμμετοχή της στην Α’ Εθνική (1996 μέχρι το 2001) αλλά και τη χρονιά (2003-2004), θα προσπαθήσει κυριολεκτικά να αναγεννηθεί μέσω μιας άλλης τοπικής ομάδας του νομού Ηλείας, τον «ΠΑΣ Πύργος».

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Πανηλειακού θα προτείνουν στη διοίκηση του ΠΑΣ Πύργου να αποτελέσει τον συνεχιστή της, καθώς αναμένεται να εκκαθαρίσουν το γεμάτο χρέη ΑΦΜ του Πανηλειακού και να τον διαλύσουν οριστικά!

Ουσιαστικά επιδιώκεται ο «ΠΑΣ Πύργος», που ιδρύθηκε πέρυσι το 2023, να είναι η ομάδα που θα βάλει τον στόχο της επιστροφής σε υψηλότερες κατηγορίες, αρχίζοντας φέτος πιθανότατα από το Β’ τοπικό της ΕΠΣ Ηλείας!

Νέα πρόσωπα με μεράκι και όρεξη για το πυργιώτικο ποδόσφαιρο επιθυμούν να πάρουν τα ηνία της διοίκησης προκειμένου να δώσουν όλο τους το «είναι» για την ποδοσφαιρική αναγέννηση της πόλης του Πύργου!

Η συμπόρευση πολλών ανθρώπων για το νέο αυτό εγχείρημα βαδίζει σε καλό δρόμο και η γενική αίσθηση είναι πως σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις!

Το ποδόσφαιρο της επαρχίας πρέπει να βρίσκεται στο προσκήνιο και ευχόμαστε πραγματικά η ομάδα της Ηλείας σταδιακά να παίξει ενεργό ρόλο στις επαγγελματικές κατηγορίες!

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ