Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πρεμιέρα είχε γκέλα, ροτέισον και πολύ ξενομανία…

Η πρώτη αγωνιστική της Super League τελείωσε και άφησε πολλά στοιχεία για συζήτηση, τα οποία θα πρέπει να τα χωρέσουμε σε ένα κείμενο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν και ας δούμε τι έγινε στους 7 αγώνες της πρεμιέρας.

ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0

Ο Ολυμπιακός ήρθε με φόρα από την κατάκτηση του Conference League και με βασικό στην κορυφή της επίθεσης τον Κωστούλα, κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Βόλο, με 2-0. Στα θετικά η μετακίνηση των πολλών φίλων του Ολυμπιακού, που άφησαν λεφτά στα τσιπουράδικα του Βόλου.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-2
Ο ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που έκανε εκτεταμένο ροτέισον, μετά από το δύσκολο παιχνίδι που είχε μεσοβδόμαδα με τη Μάλμε και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Champions League, κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 3-2 του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν παρά το γεγονός πως είναι με νέο τεχνικό στον πάγκο, πως θα αποτελέσουν έναν δύσκολο αντίπαλο και με τέτοια εμφάνιση έβαλε γερές βάσεις για την συνέχεια. Στα αρνητικά εδώ η μικρή παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ, που δεν μας έχουν μάθει έτσι είναι η αλήθεια.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ATHENS KALLITHEA 0-0

Ένα παιχνίδι που κανείς δεν θα το θυμάται σε λίγες ημέρες έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Λειβαδιάς, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Athens Kallithea, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Αρνητικό εδώ η κακή κατάσταση του γηπέδου, που δεν θυμίζει με τίποτα πως πρόκειται για ομάδα Super League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Εδώ το ροτέισον που έκανε ο Ντιέγκο Αλόνσο, σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δείξει πως μπορεί να στηριχθεί στη δεύτερη ενδεκάδα του. Ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ήταν ανώτερος και έδειξε πως πάταγε καλύτερα στο παιχνίδι. Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση με τον Μπακασέτα, όμως χωρίς την παρουσία του Τετέ μετά την αλλαγή του, δεν κατάφερε να βρει ο αρχηγός της Εθνικής ένα στήριγμα. Στα αρνητικά οι φωνές για την διαιτησία των «πρασίνων» μετά το ματς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 1-1

Σε ένα παιχνίδι που κέντρισε το ενδιαφέρον Ατρόμητος και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος που είχε στη βασική του ενδεκάδα 9 παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, αντιμετώπισε τον Άρη, ο οποίος αν και μέχρι πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε θέμα με το αν θα μπορέσει να παρατάξει ενδεκάδα, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για το θέμα των μεταλλίων στον περσινό τελικό Κυπέλλου. Στα πολύ αρνητικά το γεγονός πως Ατρόμητος και Άρης ξεκίνησαν το παιχνίδι με 10 ξένους και μόλις έναν Έλληνα η κάθε μία ομάδα. Για τους Περιστεριώτες ο Έλληνας ήταν ο Αθανασίου και για τον Άρη ο Φετφατζίδης.

ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0
Η ΑΕΚ είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Σταύρο Πήλιο και σε συνδιασμό με τον Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε στην ενδεκάδα κατάφερε να δείξει ένα άκρως εντυπωσαιακό πρόσωπο απέναντι στον ΟΦΗ του Τραϊανού Δέλλα. Το 3-0 σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζει μικρό ως σκορ. Στα θετικά, πως ο «δικέφαλος» κατάφερε να ξεπεράσει με σχετική ευκολία τον οδυνηρό αποκλεισμό του από την Αρμενική Νόα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 0-1
Ένα ματς που είχε φάσεις, δύο κόκκινες, αλλά μόλις ένα τέρμα ήταν αυτό μεταξύ του Παναιτωλικού και της Λαμίας, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-0. Στα θετικά πως η Λαμία έδειξε πως έρχεται με… φόρα από την περσινή εξαιρετική σεζόν που τελείωσε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Για το φινάλε λίγα στατιστικά που πάντα μας αρέσουν.

Σε 7 παιχνίδια είχαμε… 14 τέρματα, εκ των οποίων τα 6 μπήκαν στο πρώτο μέρος, ενώ τα 8 ήρθαν στο β’ μέρος. Σε ότι αφορά τους Έλληνες και τους ξένους, οι Έλληνες που αγωνίστηκαν ως βασικοί ήταν 45, ενώ 109 ήταν οι ξένοι, με τους περισσότερους Έλληνες να είναι στο ματς μεταξύ του Παναιτωλικού με την Λαμία (συνολικά και από τις δύο ομάδες 11 παίκτες ήταν Έλληνες και 11 οι ξένοι), ενώ το παιχνίδι με τους λιγότερους Έλληνες ήταν αυτό μεταξύ του Ατρόμητου και του Άρη (συνολικά με 2 Έλληνες και 20 ξένους). Σε ότι αφορά τις αλλαγές, οι Έλληνες που ήρθαν από τον πάγκο να είναι 20 και 54 ξένοι. Όπως φαίνεται η ξενομανία και φέτος καλά κρατεί, ελπίζουμε στα υπόλοιπα ματς να αλλάξει κάπως, μπας και δούμε και περισσότερα ταλέντα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ