Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

Η Γιουνάιτεντ που άρεσε, η Λίβερπουλ που μπέρδεψε, η Άρσεναλ που ξέμπλεξε γρήγορα και η Σίτι από το επόμενο επίπεδο.

Η 1η αγωνιστική της Premier League είναι πλέον γεγονός και τώρα που ολοκληρώθηκε μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα γευστικότατο μίγμα από ωραίο ποδόσφαιρο, που μας είχε λείψει πολύ το καλοκαίρι και απανωτών ρεκόρ που σημειώθηκαν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ρεκόρ τα οποία θα αφορά πάντα η εβδομαδιαία μας συζήτηση στο τέλος κάθε αγωνιστική στο πρώτο της μέρος. Ενώ στο δεύτερο θα μπορείτε να διαβάσετε το σχόλιο μας για κάθε αναμέτρηση.

Τζόσουα Ζίρκζι: Το παιδί με το σπουδαίο κληροδότημα

Stat credits: BBC Sport (Facebook account)

Ξεκινάμε λοιπόν! Με πρώτο απ’ όλους αυτόν που προηγήθηκε χρονικά. Δηλαδή τον Τζόσουα Ζίρκζι. Ο οποίος έγινε ο 4ος Ολλανδός που σκοράρει με τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων” και ο 15ος συνολικά από τη “χώρα της τουλίπας” που σκοράρει στο ντεμπούτο του στην Premier League. Η οποία τον κατέγραψε στα κιτάπια της μετά από μόλις 12 επαφές με τη μπάλα της.

Μο Σαλάχ: Ο “αυτοκράτορας” της Premier League

Stat credits: Premier League (Facebook account)

Που αποτέλεσε και το αντικείμενο της δόξας του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο οποίος μπορεί να μην έχει λάβει τους τίτλους που αξίζουν σε αυτόν και την ομάδα του, ωστόσο ατομικα, ναι, είναι αυτός που έχει δοξί περισσότερο από κάθε άλλον. Για το impact που έχει στη Λίβερπουλ τις τελευταίες εφτά σεζόν και κυρίως στο άνοιγμα αυτών. Όπου ο “Αιγύπτιους Βασιλιας* έχει σκοράρει 9 φορές. Ήτοι τις περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Γουίλιαμ Σαλιμπά: Ο “βράχος” της Άρσεναλ που ήρθε για να γράψει ιστορία

Photo credits: ESPN UK (Facebook account)

Στο οποίο λάμπει τις τελευταίες δυο και πιθανότατα και τη σεζόν που αρχίσαμε να διανύουμε ο Γουίλιαμ Σαλιμπά. Ή αλλιώς ο νέος Γάλλος “invincible” της Άρσεναλ που μεταξύ άλλων χάρη στην άρνηση του να χάσει έγινε ο “κανονιέρης” που έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον τις 50 νίκες με τη φανέλα της ομάδας. Καθώς του χρειάστηκαν μόλις 66 αγώνες. Τους οποίους περιτύλιξε κιόλας με 30 clean sheet.

Τζέιμς Μίλνερ: Το παιδί με το ελιξίριο της “ποδοσφαιρικής αιωνιότητας”

Draw credits: Premier League (Facebook account)

Η επίτευξη των οποίων δεν είναι η πρωταρχική αλλά είναι σίγουρα μια από τις βασικές παραμέτρους του παιχνιδιού και του Τζέιμς Μίλνερ. Που έχει καταφέρει και επειδή εκπληρώνει επαρκώς (ή και κάτι παραπάνω) αυτή τη λειτουργία να αντέξει 23 ολόκληρες σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο. Ξεπερνώντας οποιονδήποτε άλλο προσπάθησε κάτι παρόμοιο.

Ο Νούνο Εσπίριτο και το ποδόσφαιρο που δεν είναι μόνο όσα βλέπεις στο χορτάρι

Draw credits: Premier League (Facebook account)

ΤΟ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥΝΟ ΕΣΠΙΡΙΤΟ ΣΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΝΤΑΝΙΛΟ

Πρόκειται να χάσουμε τον Ντανίλο. Όχι μόνο από το γήπεδο. Τον γνωρίζουμε, πάντα χαμογελά όντας πάντα χαρούμενος. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.”

Ασύνδετο με τη χαρά ενός ρεκόρ αλλά δεμένο χρονικά με τα υπόλοιπα στέκει στη μέση της κουβέντας το συμβάν του Ντανίλο. Για το οποίο θα βρείτε λεπτομέρειες παρακάτω. Εδώ όμως θα βρείτε τα λόγια παρηγοριάς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που άφησε το γήπεδο στην άκρη και έθιξε το το χάνει η ομάδα του στο παρασκήνιο. Εκεί που το ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι που το παίζουν είναι πιο πραγματικοί.

Οι “τρομοκράτες” της Σίτι και η βαριά αρρώστια της Τσέλσι

Stats credits: OneFootball (Facebook account)

Κάτι που δεν ξέρουμε βέβαια αν ισχύει για τους παίκτες της Σίτι. Που για μια ακόμα φορά βρήκαν τον τρόπο να λάμψουν πιο πολύ από τους άλλους. Αφού, από τη μια ο Μπερνάρντο Σίλβα μετά τη νέα του τελική πάσα βρίσκεται πια ένα βήμα μακριά από το να γίνει ο κορυφαίος Πορτογάλος assistman στην Premier League και από την άλλη ο Χάαλαντ που δέχτηκε την πάσα έφτασε τα 91 γκολ σε 100 εμφανίσεις με τα γαλάζια και τα 5 σε ανοίγματα σεζόν. Που φυσικά ήταν επιτυχημένα. Όπως ακριβώς το φετινό, το οποίο μέσα σ’ όλα μεγάλωσε και το ρεκόρ των πολιτών απέναντι στην Τσέλσι που τους κέρδισε τελευταία φορά στον τελικό του Champions League του 2021.

Τζέιμι Βάρντι: Μια αλεπού που δε σταματάει να δαγκώνει

Stat credits: Premier League (Facebook account)

Πόσα λόγια υπάρχουν πιστεύετε να πει κανείς για αυτόν τον ολότρελο τύπο; Λίγα θα πείτε. Και σωστά. Γιατί η δουλειά του Τζέιμι Βάρντι παλιότερα ήταν μόνο να σκοράρει. Αλλά πια είναι μάλλον να σε αφήνει άναυδο. Που μάλλον είναι και η αγαπημένη του ασχολία, αν κρίνουμε από τις φορές που το κάνει τελευταία. Κι όπου τελευταία μπορείτε να προσθέσετε το χθες, όπου τα (σχεδόν) 37 του χρόνια δεν τον εμπόδισαν να κάνει τους αντιπάλους να μοιάζουν κώνοι και να τελικά να τους νικήσει. Σκοράροντας για 8η φορά σε ένα “opening game” Premier League.

Τα αποτελέσματα

Μαν. Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0

Ζίρκζι 87′

Μια ακόμα νικηφόρα πρεμιέρα είναι γεγονός για τους “κόκκινους διαβόλους”, οι οποίοι επέκτειναν το ρεκόρ τους στις 22 (περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League) και επιτέλους έδωσαν ένα πρώτο καλό δείγμα επί των ημερών του Έρικ Τεν Χαγκ. Καθώς αν και έχουν περάσει άλλοι δύο εναρκτήριοι αγώνες υπό τις οδηγίες του Ολλανδού, αυτός ήταν ο πρώτος που απόδοση και αποτέλεσμα συνδυάστηκαν. Διότι όχι μόνο ήρθε το τρίποντο, αλλά αυτό συνέβη με ωραίο ποδόσφαιρο και γκολ από έναν από τους νεοφερμένους. Οι οποίοι πήραν γενικά καλό βαθμό στα λεπτά που χρησιμοποιήθηκαν.

Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 0-2

Ζότα 60′, Σαλάχ 65′

Το πέρασμα της Λίβερπουλ από το “Portman Road” είναι σαφέστατα ιστορικό αλλά μάλλον δεν έχει ξεκάθαρο πρόσημο δίπλα του. Αφού μπορεί ο Άρνε Σλοτ να έγινε ο πρώτος προπονητής των “reds” που κέρδισε σε εναρκτήριο ματς σεζόν μετά από 33 χρόνια και ο Σαλάχ να έφτασε τη συμβολή σε 300 γκολ (212 τέρματα/88 ασίστ) σε 350 εμφανίσεις, ωστόσο αν δεν υπήρχε ο Ντιόγκο Ζότα που έλυσε τον γρίφο και η έμπνευση του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ όλα αυτά δεν θα είχαν σημασία και ίσως να μη συνέβαιναν. Ξεγυμνώνοντας παράλληλα τα αμυντικά προβλήματα που εμφάνισε η ομάδα στο αμυντικό rotation μετά από στημένες φάσεις αλλά και στην αντιμετώπιση των ψηλών μπαλιών σε μικρότερο βαθμό. Τα οποία εν τέλει μπήκαν στην άκρη. Χωρίς ωστόσο να κρυφτούν.

Άρσεναλ – Γουλβς 2-0

Χάβερτς 25′, Σάκα 74′

Με επικράτηση και για την Άρσεναλ ολοκληρώθηκε η πρώτη υποχρέωση της σεζόν. Με τους “κανονιέρηδες” του Μικέλ Αρτέτα να δείχνουν από την αρχή κιόλας ότι έρχονται και φέτος όχι απλά για να πιέσουν τη Σίτι αλλά για να διεκδικήσουν ξανά το πρωτάθλημα. Που έχει μετατραπεί στο μεγάλο απωθημένο των “Λονδρέζων”, οι οποίοι δεν πιέστηκαν παρά μόνο ελάχιστα λεπτά και βασίστηκαν στη σύνδεση Σάκα και Χάβερτς για να κάνουν μια καλή αρχή χωρίς προβλήματα.

Έβερτον – Μπράιτον 0-3

Μιτόμα 25′, Γουέλμπεκ 56′, Αντιγκρά 87′

Κόκκινη κάρτα: Γιάνγκ 66′

Ενθαρρυντικό ήταν πέρα από τη Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ και το ντεμπούτο της Μπράιτον στη φετινή σεζόν. Καθώς η ομάδα του Φαμπιάν Χουρτσέλερ, που επίσης συστήθηκε στην Premier League, υπήρξε καταιγιστική χτυπώντας την Έβερτον επανειλημμένα στο ανοιχτό γήπεδο. Το οποίο ήταν η κατάσταση κατά την οποία επετεύχθησαν τα τρία γκολ της αναμέτρησης και η κόκκινη κάρτα του Άσλεϊ Γιάνγκ, που τον κατέστησε και τον γηραιότερο παίκτη (39 ετών και 39 ημερών) που έχει αποβληθεί ποτέ στην Premier League.

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον 1-0

Ζοέλινγκτον 45′

Κόκκινη κάρτα: Σαρ 28′

Επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα και για την Νιούκαστλ. Η οποία κατάφερε να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά στην απερισκεψία του Σαρ και να πάρει αυτό που θέλει μέσα από την πίεση ψηλά σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια χάρη στην αμυντική της συνοχή που υπήρξε καθοριστική και δεν επέτρεψε στην Σαουθάμπτον να πάρει αυτό που θέλει τις φορές που βρέθηκε απέναντι από την εστία του Πόουπ.

Ν. Φόρεστ – Μπόρνμουθ 1-1

Γουντ 23’/Σεμένιο 86′

Το παιχνίδι στο “City Ground” ήταν θα μπορούσαμε να πούμε η “μαύρη τρύπα” της πρώτης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Καθότι όση χαρά συνόδευε το παιχνίδι χάθηκε πάρα πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό. Όταν ο Ντανίλο μετά από ένα φάουλ που έκανε στον μετέπειτα σκόρερ Σεμένιο διέλυσε τον αστράγαλο του. Επισκιάζοντας έτσι οποιαδήποτε εξέλιξη είδαμε στο ματς αργότερα.

Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα 1-2

Πακετά 37’/Ονάνα 4′, Ντουράν 79′

Η συνάντηση Γουέστ Χαμ και Βίλα στο “London Stadium” ήταν μια από αυτές που αφορούσαν τις ομάδες του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα και μπορούν να χαρακτηριστούν αμφίρροπες. Διότι οι μεν γηπεδούχοι πάτησαν χορτάρι έχοντας κάνει πολλές αξιόλογες μεταγραφές και με νέο προπονητή. Την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με τον περσινό τους τερματισμό να τους καθορίζει. Εφόσον έφεραν την εμπειρία της τέταρτης θέσης και την εξέφρασαν κιόλας μέσα στο γήπεδο παρουσιάζοντας μια ομάδα με ορμή, συνοχή και αυξημένη ακόμα περισσότερο την ικανότητα να παίρνει αυτό που θέλει.

Μπρέντφορντ – Κρ. Πάλας 2-1

Εμπεμό 29′, Γουϊσά 76′/Πίνοκ 56′ (OG)

Το παιχνίδι του “Community Stadium” μπορεί να βάφτηκε ερυθρόλευκο όσον αφορά τη διακύμανση αλλά και την κατάρτιση του σκορ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε καθολικά σε ρόλο κομπάρσου. Αφού σε στιγμές πίεσε βρίσκοντας το γκολ της ελπίδας. Την οποία παρά ταύτα πετσόκοψε ο Γουισά που μαζί με τον Εμπεμό φώναξαν για ακόμα μια φορά “No Toney, no problem”. Δίνοντας έτσι την ευχέρεια στον προπονητή τους, Τόμας Φρανκ, να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον ποιοτικότατο συμπαίκτη τους.

Τσέλσι – Μαν. Σίτι 0-2

Χάαλαντ 18, Κόβασιτς 84′

Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε για το νέο πέρασμα των “πολιτών” από το “Stamford Bridge”. Κι αυτό επειδή μιλάμε για μια ακόμα νίκη, η οποία αυτή τη φορά βέβαια ήρθε διαφορετικά. Διότι δεν προέκυψε από ποδόσφαιρο κυριαρχίας, αλλά προήλθε από εκλάμψεις που πάντα ήταν και πάντα θα είναι αρκετές όταν χρειάζεται να υπερκεραστεί το εμπόδιο μιας μέτριας ομάδας όπως η Τσέλσι που αν και παρουσιάστηκε καλύτερη απ’ ότι συνήθως και παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την όποια πίεση της σε κάτι ουσιαστικό που θα τη φόρτωνε με αξιώσεις για τον αγώνα.

Λέστερ – Τότεναμ 1-1

Βάρντι 57’/Πόρο 29′

Το παιχνίδι του “King Power” που ήταν και το τελευταίο αυτής της πρώτης αγωνιστικής θα μπορούσαμε να πούμε ότι με βάση την εικόνα του αποτελεί την κατάλληλη γέφυρα ανάμεσα σε αυτή την εβδομάδα και την επόμενη. Καθότι, η Λέστερ και η Τότεναμ παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με διάθεση να επιτεθούν άρα προσέδωσαν και στο ματς στοιχεία τα οποία το έκαναν θελκτικό και εκτοξεύουν την επιθυμία του κοινού για τα επόμενα. Όσον αφορά τώρα μερικές λεπτομέρειες για τη συνάντηση, αυτή κρίθηκε ξεκάθαρα από τη θέληση του Άγγελου Ποστέκογλου να φορτώνει την περιοχή για να αξιοποιεί τα εξαιρετικα χτυπήματα του Τζέιμς Μάντισον και φυσικά από την ικανότητα του Τζέιμι Βάρντι να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Γεγονός που καταδεικνύει ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά οι άμυνες των δύο ομάδων δεν έφτασαν στα στάνταρ που ήθελαν.

OG: Αυτογκόλ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Premier League (Facebook account)

 

Δείτε ακόμη:

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Premier League: Οι ομάδες που μας απασχόλησαν στο καλοκαιρινό break και το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ