Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

PFA Awards: Οι νικήτριες των βραβείων των γυναικών και η “ενδεκάδα της χρονιάς”

Η Μπάνι Σο που δεν τελείωσε τη χρονιά αλλά έκανε τα πάντα για να αξίζει τη διάκριση, η Γκρέις Κλίντον που έβαλε το λευκό στο κάδρο και η εθνική Αγγλίας που έκανε την καλύτερη ενδεκάδα απόλυτα δικό της τσιφλίκι.

Όπως είπαμε και στο άρθρο μας για τους ανδρες, η χθεσινή βραδιά ήταν βραδιά βραβείων. Πέρα από τους αστέρες της Premier League και τους καλύτερους της Championship και για τις κυρίες που πρώτευσαν στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου γυναικών.

Από πότε υπάρχουν τα PFA Awards για τις γυναίκες;

Οπως βλέπετε το τελευταίο διάστημα και θα συνεχίσετε να βλέπετε με μεγαλύτερη συνέπεια στο άμεσο μέλλον, το ποδόσφαιρο γυναικών το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να αναπτύσσεται. Κι όπως κάθε τι που βρίσκεται στην εξελικτική διαδικασία έτσι και αυτή η δραστηριότητα χρειάζεται το δικό της “σημείο μηδέν” προκειμένου μετά να μπορεί να οριστεί η πρόοδος ή η οπισθοδρόμηση που μπορεί να υπάρξει. Το συγκεκριμένο ρόλο λοιπόν έπαιξαν για το ποδόσφαιρο του αντιθέτου φύλου τα “PFA Awards”. Τα οποία υπάρχουν από το 2013 και παραδίδονται, όπως καταδείξαμε και στο κείμενο για τους άνδρες, κατόπιν ψηφοφορίας ανάμεσα στις ίδιες τις παίκτριες που είδαμε στο χορτάρι την προηγούμενη σεζόν.

Ποδοσφαιρίστρια της Χρονιάς – Μπάνι Σο

Photo credits: Sky Sports Football (IG account)

Κατά την οποία δίχως αμφιβολία ξεχώρισε η Καντίτζα “Μπάνι” Σο. Που μετά το “Χρυσό Παπούτσι” και το βραβείο της “Παίκτριας της Σεζόν” έλαβε μια ακόμα διάκριση αντίστοιχου βεληνεκούς από την PFA. Διατρανώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη θέση την οποία κατέχει στην καθημερινότητα του αγγλικού γυναικείου ποδοσφαίρου την περίοδο που διανύουμε.

Καλύτερη Νέα Ποδοσφαιρίστρια της Χρονιάς – Γκρέις Κλίντον

Photo credits: Sky Sports Football (IG account)

Αντίθετα με τη Σο παραπάνω και με τον Κόουλ Πάλμερ που έλαβε το “Men’s PFA Young Player of the Year”, η Γκρέις Κλίντον δεν είχε την περασμένη σεζόν το εκτόπισμα (4 γκολ & 4 ασίστ) που να δικαιολογεί ή τέλος πάντων να μας βοηθά να κατανοήσουμε απόλυτα την “εκλογή” της ως “Καλύτερη Νέα Ποδοσφαιρίστρια της Χρονιάς”. Ωστόσο οι συνάδελφοι της κάτι θα ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς για το νεαρό “σπιρούνι” με το “διαβολικό” παρελθόν και ίσως μέλλον.

Η Ενδεκάδα της Χρονιάς

Draw credits: PFA (IG account)

Τελειώνοντας, δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι έναντι της πρωταθλήτριας Τσέλσι στην “Ενδεκάδα της Χρονιάς” και πάνω απ’ όλα την ύπαρξη σε αυτή επτά Αγγλίδων παικτριών της εθνικής ομάδας.

 

Δείτε ακόμη:

PFA Awards: Οι διακριθέντες στους άνδρες και η κορυφαία ενδεκάδα

Women’s Super League: Τα βραβεία της σεζόν

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ