Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σχεδόν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ (vid)

Στην Τούμπα για λογαριασμό του Αθλητικού Κόσμου βρέθηκε και στον αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς ο Μαστραντώνης Κωνσταντίνος. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο ΠΑΟΚ έδειξε υπεροχή και επικράτησε εύκολα των Ιρλανδών. 

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυνατά με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση. Στα πρώτα 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε ήδη τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες . Ξεχωρίζει σε αυτές το γυριστό του Τόμας το οποίο αποσοβήθηκε δύσκολα όπως και η κεφαλιά του Κεντζιόρα ένα λεπτό μετά . Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ στο 41′ με τον Μπάμπα το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ του Ότο στην αρχή της φάσης. Τελικά στο 45+4 ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με αυτογκόλ του Cleary.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί σωρεία ευκαιριών και να μην απειλείται σχεδόν καθόλου. Στο 47′ ο Τάισον με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα στο 52′ με την αποβολή του Χόναν. 5 λεπτά αργότερα ο Κωνσταντέλιας με όμορφη ενέργεια έγραψε το 3-0. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες συνεχώς. Στο 90+3 ο Τσάλοφ αστόχησε από τα 11 μέτρα και στην επαναφορά σημάδεψε την δεξιά κάθετη δοκό. Τελικά το 4-0 έκανε στο 90+4 ο Μπάμπα σε ριμπάουντ από σουτ του Τσάλοφ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (79′ Σάστρε), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (79′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (79′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (79′ Μουργκ), Τάισον, Τόμας (64′ Τσάλοφ).

ΣΑΜΡΟΚ: Πολς, Χοάρε, Κλίρι, Γκρέις, Χόνοχαν, Γουάτς (73′ Μπάιρν), Ο’ Νέιλ, Νάγκεντ (73′ ΜακΈνεφ), Κλαρκ (27′ Λόπες), Φορούτζια (84′ Μπιούρκ), Γκριν (73′ Μαντρόιου)

 

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε για πρώτη φορά φέτος συμπαγής αμυντικά και στο κέντρο έχασε ελάχιστες μονομαχίες. Βέβαια η Σάμροκ δεν αποτελεί φόβητρο για τον «Δικέφαλο» οπότε δεν μπορούν να προκύψουν σημαντικά συμπεράσματα. Πάντως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει με γνώμονα την σημερινή του εμφάνιση σε όλη την σεζόν!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ