Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Η αρχή της pre season και οι τελευταίες ανανεώσεις

Η άμυνα που πόνεσε πέρυσι και παίρνει την ευκαιρία της φέτος, ο “τα κάνω όλα” Ντούγκας, η δεύτερη ευκαιρία στον Κυρτζόγλου, η στήριξη στον Θάνο, ο αναντικατάστατος Τζόγκας και το αντίο στον Μαργαρίτη.

Πολύ γεμάτος Αύγουστος για τους “λύκους”, οι οποίοι χωρίς φανφάρες και θόρυβο έχουν ανανεώσει πλέον 12 από τους παίκτες που υπήρχαν στο περσινό τους ρόστερ. Σαφώς δεν πρόκειται για παίκτες πρώτης γραμμής σε όλες τις περιπτώσεις. Ωστόσο παρακάτω θα μπορέσετε να βρείτε κάθε μία από τις ανακοινώσεις.

Μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν αυτό για τον Τσουλιάη, που αποτέλεσε βασικό αμυντικό γρανάζι στην επιτυχία των Θεσσαλονικέων, εκείνο του Ντούγκα που μέσα στην πολυπραγμοσύνη του έβαλε και το “γκολ της χρονιάς” για την ομάδα του. Ενώ τη δική της σημασία εχει η ανανέωση στον Θάνο που παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του λαμβάνει όχι μόνο την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την οποία υποσχέθηκε η ομάδα από δημιουργίας της αλλά και νέο συμβόλαιο προκειμένου να υπάρχουν οι κατάλληλες απολαβές ώστε να καμφθούν όσο είναι δυνατόν οι όποιες δυσκολίες.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Θόδωρο Μαργαρίτη που αποχωρεί όντας εκ των αρχηγών της ομάδας και σίγουρα μια από τις πυξίδες που χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου η ομάδα να βρει το δρόμο της που όπως καταλαβαίνουμε και από το αποτέλεσμα (κατάκτηση πρωταθλήματος) την οδήγησε και στην κορυφή.

Οι ανακοινώσεις
Για τον Κυριάκο Τσουλιάη

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Στους ΥΛΤΕΞ Λύκους παραμένει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Κυριάκος Τσουλιάης.

Ο Τσουλιάης, αποτέλεσε «βαρόμετρο» για την ομάδα μας τη σεζόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα των Λύκων και τη σεζόν 2024-2025.

Όντας βασικός και αναντικατάστατος καθόλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Τσουλιάης αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας της ομάδας μας.

Κυριάκο, σου ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!”

Για τον Στέλιο Ντούγκα

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Ο νεαρός πολυθεσίτης, ανανέωσε με την ομάδα μας. Ο Στέλιος Ντούγκας παραμένει στου ΥΛΤΕΞ Λύκους και για τη σεζόν 2024-2025.

Υπό τις οδηγίες του coach Καβαλιεράτου, ο Στέλιος Ντούγκας αγωνίστηκε τόσο στον άξονα, όσο και στα άκρα τόσο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

Σημείωσε το γκολ-κλειδί της ομάδας μας που οδήγησε τόσο στην άνοδο αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο εντός έδρας παιχνίδι μας απέναντι στην Αστραπή Νεάπολης (1-0 τελικό σκορ).

Στέλιο, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς.”

Για τον Στέλιο Μαλανδρή

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Στην ομάδα μας και για τη σεζόν 2024-2025 θα παραμείνει ο αμυντικός, Γιώργος Μαλανδρής.

Υπό το βλέμμα του coach Καβαλιεράτου, ο Μαλανδρής αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της βασικής ενδεκάδας, αποτελώντας βαρόμετρο στην αμυντική γραμμή αγωνιζόμενος τόσο στο κέντρο όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!”

Για τον Βασίλη Χαραλαμπίδη

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Στους ΥΛΤΕΞ Λύκους παραμένει ο νεαρός τερματοφύλακας, Βασίλης Χαραλαμπίδης.

Ο νεαρός, γεννημένος του 2005, τερματοφύλακας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας και θα αποτελέσει έναν εκ των τερματοφυλάκων των ΥΛΤΕΞ Λύκων για τη σεζόν 2024-2025.

Βασίλη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς!”

Για τον Χρήστο Μπιτζιλή

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Οι ΥΛΤΕΞ ΛΥΚΟΙ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν με τον Χρήστο Μπιτζιλή.

Ο «Μπίτζι», που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς την περασμένη σεζόν, αλλά έδειξε την ποιότητα του σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε και βοήθησε την ομάδα μας να κερδίσει το πρωτάθλημα,θα φορά την φανέλα μας και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

«Μπίτζι» σου ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!”

Για τον Αλέξανδρο Κυρτζόγλου

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και για τη σεζόν 2024-2025 θα παραμείνει ο κεντρικός μέσος, Αλέξανδρος Κυρτζόγλου.

Ο Αλέξανδρος ταλαιπωρήθηκε από δύο τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρόλα αυτά αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» του Συλλόγου μας οδηγώντας τον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αλέξανδρε σου ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχεις όλους τους στόχους σου!”

Για τον Γιάννη Θάνο

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μας, υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου) στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στους Μακεδόνες.

Παρόλα αυτά, ο Θάνος αποτέλεσε βαρόμετρο στο κέντρο της αμυντικής μας γραμμής αλλά και βασικό γρανάζι υπό τις οδηγίες του coach Καβαλιεράτου.

Μετά τον τραυματισμό του προχώρησε σε εγχείρηση και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, με τον προπονητή της ομάδας μας να τον περιμένει να επιστρέψει στις αρχές του νέου έτους.

Η διοίκηση της ομάδας μας, στήριξε εμπράκτως και μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης, τον ποδοσφαιριστή καθόλη τη διάρκεια του τραυματισμού του και αναμένει τη γρηγορότερη επιστροφή του στο γήπεδο με τη φανέλα του Συλλόγου μας.

Γιάννη σου ευχόμαστε καλή επιστροφή στα γήπεδα και να πετύχεις όλους σου τους στόχους εντός και εκτός γηπέδων!”

Για τον Ανδρέα Τζόγκα

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Ποδοσφαιριστής των ΥΛΤΕΞ Λύκων και για τη σεζόν 2024-2025 θα παραμείνει ο επιτελικός μέσος, Ανδρέας Τζόγκας.

Ο Τζόγκας αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ομάδας μας ενώ ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλη τη σεζόν καθόλη τη διάρκεια τόσο του πρωταθλήματος όσο και της εκπληκτικής πορείας της ομάδας μας στο Κύπελλο ΕΠΣΜ.

Στο παιχνίδι της φάσης των «64» απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο, σκόραρε το καθοριστικό γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας μας δίνοντάς της μια ιστορική πρόκριση.

Ανδρέα σου ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!”

Για την αποχώρηση του Θοδωρή Μαργαρίτη

Draw credits: YLTEX Wolves FC (Facebook account)

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους με τον αμυντικό μέσο Θοδωρή Μαργαρίτη. Συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πέτυχε ένα κομβικό γκολ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος κόντρα στους Μακεδόνες και με την ηρεμία και την εμπειρία του αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή μας. Φόρεσε μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Μάργα» σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα σου.”

 

Δείτε ακόμη:

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Κάτοικος ανατολικής Θεσσαλονίκης και την επόμενη σεζόν ο Σιβάκης

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Διατήρησαν και τον Γρίβα στο ρόστερ

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Στα πράσινα για ακόμα μια σεζόν και ο Θουλιώτης

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Κράτησαν και τον Ευθαλίδη για άλλον ένα χρόνο

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Άλλαξαν σήμα και μπαίνουν ανανεωμένοι στη νέα σεζόν

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον κόουτς Καβαλιεράτο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ