Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κωσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Ένας υπέργηρος σπρίντερ που αρέσκεται να νικά το χρόνο (video)

Οι τιμές στο Γκέτεμποργκ, οι πολλαπλές διακρίσεις στο Τορούν και ο αντίπαλος που κερδίζει σε όλους τους αγώνες ο κ. Κωνσταντίνος.

Μια πολύ ξεχωριστή ιστορία έφερε στο φως πριν λίγες ημέρες το Newsbomb.gr, το οποίο πραγματοποίησε μια ανάρτηση στο Facebook που διέφερε κατά πολύ από τη συνήθη ειδησεογραφία του.

Συγκεκριμένα, αφορούσε τον κύριο Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ. Που, αν και διαβαίνει το 95ο έτος της ηλικίας του, αρνείται πεισματικά να αφήσει τη μεγάλη του αγάπη, τον στίβο και συνεχίζει έτσι να κυνηγά κάθε ευκαιρία να ασχοληθεί μαζί του.

Με την τελευταία του μάλιστα εμφάνιση να τοποθετείται χρονικά μόλις λίγες ημέρες πριν από τη σημερινή στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Όπου ο κύριος Κωνσταντίνος βρέθηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Στίβου. Στα πλαίσια του οποίου τιμήθηκε κιόλας με τρία διπλώματα για τις διάκρισεις που κατάφερε να κατακτήσει πέρυσι το Μάρτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές άνω των 35 το οποίο διεξήχθη στο Τορούν της Πολωνίας.

Που υπήρξε γι’ αυτόν ένας ακόμα τόπος συλλογής μεταλλίων. Καθώς, έφυγε από εκεί με δύο χάλκινα στα 400 και τα 60 μέτρα) και ένα χρυσό στο μήκος.

Ολοκληρώνοντας και αφού σας παρουσιάσουμε την κούρσα της αυταπάρνησης του κυρίου Χατζηεμμανουήλ που έχει αποφασίσει ότι το μόνο που μπορεί να κάνει με το χρόνο είναι να του επιβάλλεται, αξίζει να αναφέρουμε και το γεγονός πως τις μέρες που πέρασε στη Σουηδία, αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας για το κοινό των αγώνων που συμμετείχε. Ποιός; Ένας Έλληνας αθλητής που στην Ελλάδα δε γνωρίζουν παρά μόνο ελάχιστοι. Μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβανόμασταν και εμείς μέχρι πρότινος.

Εύγε κύριε Κωσταντίνε! 
Συνεχίστε να κάνετε το χρόνο να μοιάζει ένα τίποτα!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ