Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σόφι Γκρέις Χολμς: Το χαμόγελο της ζωής στο πρόσωπο της θέλησης

Η ανάγκη του κόσμου να περιλαμβάνει τη Σόφι, η δική της αδιαφορία για τα εμπόδια και το θάνατο και οι μαραθώνιοι που χάνονται στην όψη της γυναίκας που έχει νικήσει το σκοτάδι.

Η Σόφι Γκρέις Χολμς είναι μια προσωπικότητα, η οποία αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να έχει επινοηθεί. Προκειμένου οι άνθρωποι να μάθουν τι πραγματικά σημαίνει το να μην τα παρατάς και να μην φοβάσαι.

Photo credits: Sophie Grace Holmes (IG account)

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΛΜΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ

Επίσημα κάτοχος ενός παγκοσμίου ρεκόρ και μέρος της ιστορίας!

Είναι επίσημο εδώ και καιρό, αλλά αυτή είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Σας ευχαριστώ Guinness World Records που με συμπεριλάβατε και που με βοηθήσατε να γράψω ιστορία!

Επίσης ευχαριστώ τον Τζέιμι Γουάιτ, την ομάδα μου, που αποτελείται από τον Μαξ Ριντ και την Έμιλι Κόουλμαν, την εταιρεία Hyped Management και τον προπονητή μου Κρις Τέιλορ που με βοήθησε να πετύχω αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ βοηθώντας με και πίστεψε σε αυτή την πρόκληση όσο εγώ. Βοηθώντας με να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα.

Και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς για την υποστήριξη στη διάρκεια αυτής της προσπάθειας

Αφού πρόκειται για μια κοπέλα, που κάποιοι πριν μερικά χρονια θεώρησαν πως σήμερα θα είναι νεκρή και εκείνη αντ’ αυτού έλαβε μόλις χθες την πλακέτα που πιστοποιεί ότι της ανήκει ένα από τα πολλά παγκόσμια ρεκόρ που ορίζουν αυτόν τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Χολμς, η οποία είναι μαραθωνοδρόμος με κυστική ίνωση τιμήθηκε χθες για την ολοκλήρωση 36 μαραθωνίων σε 36 ημέρες. Στατιστικό που έρχεται σε ολομέτωπη σύγκρουση με της προβλέψεις που αφορούσαν το πρόσωπο της όμορφης Βρετανίδας. Που μόλις στα 19 της άκουσε από τους γιατρούς που διέγνωσαν το πρόβλημα υγείας της ότι στα 21 της αναμένεται να μη βρίσκεται ανάμεσα μας.

Ολοκληρώνοντας και αφού πούμε ότι η Χολμς σήμερα είναι 32 ετών, μάλλον αξίζει όσο τίποτα να σημειώσουμε ότι το ρεκόρ της Σόφι ειναι αυτό που είναι χάρη και στην καραντίνα, η οποία δεν της επέτρεψε να τρέξει 30 μαραθωνίους σε 30 ημέρες για τον εορτασμό της πρώτης τριακονταετίας της ζωής της. Και ως εκ τούτου την ώθησε να κάνει κάτι που ξεπερνά κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Αλλά μάλλον είναι παιχνίδι για τα δικά της.

 

Δείτε ακόμη:

Κωσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Ένας υπέργηρος σπρίντερ που αρέσκεται να νικά το χρόνο (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ