Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Τα πάρε – δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπρέντφορντ πριν το μεταξύ τους ματς, η ανάγκη της Τσέλσι να βρει το σωστό δρόμο, η επίσκεψη της Άρσεναλ στο “Villa Park” που ενδέχεται να δείξει πολλά για τον τίτλο και το Μπράιτον – Γιουνάιτεντ που η μπάλα δίνει και την επιβεβαίωση.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική ετοιμάζεται να κάνει σέντρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και μαζί θα εστιάσουμε στα παιχνίδια που πιστεύουμε ότι αξίζουν λίγη παραπάνω προσοχή.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η συγκεκριμένη συνάντηση δεν μπορεί παρά να αποτελεί την καλύτερη εκδοχή εναρκτήριου παιχνιδιού για μια αγωνιστική σαν αυτή που θα δούμε το τρέχον Σαββατοκύριακο. Καθώς, θα δούμε απο τη μια τη φιλοδοξία των “γλάρων” και το ποσό ψηλά φτάνει αυτή. Ενώ από την άλλη θα μάθουμε και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της ή αν η καλή της εμφάνιση την πρώτη αγωνιστική ήταν απλά μια τυχαιότητα. Πολλά στην αναμέτρηση θα κρίνουν οι αντεπιθέσεις που υπήρξαν το δυνατότερο στοιχείο των δύο αντιπάλων στα πρώτα τους ενενηντάλεπτα.

Άστον Βίλα – Άρσεναλ

Και πάμε τώρα στη μονομαχία του “Villa Park”. Η οποία περιλαμβάνει δύο ομάδες που κέρδισαν το προηγμένο Σαββατοκύριακο αλλά το έκαναν με απολύτως διαφορετικό τρόπο. Αφού, η μεν γηπεδούχος αντιμετώπισε τη Γουέστ Χαμ στο “London Stadium” και την κέρδισε έχοντας με όπλο την ορμή και την ψυχολογία που έχτισε από τα περσινά της κατορθώματα. Στον αντίποδα τώρα, η Άρσεναλ, η οποία αναμένεται να διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα, πάει στο Μπέρμιγχαμ έχοντας πριν αναμετρηθεί με τη Γουλβς και έχοντας επικρατήσει αυτής κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα. “Key point” για την έκβαση του ματς θα αποτελέσει το match up Ονάνα – Ράις. Διότι και οι δύο αρέσκονται στο playmaking άρα καθορίζουν κιόλας την έκβαση των επιθέσεων των ομάδων τους.

Γουλβς – Τσελσι

Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι των “μπλε” μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στη Σίτι έρχεται στο “Molineux” όπου θα αντιμετωπίσουν τους Γουλβς. Οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Γκάρι Ο’ Νιλ τα πηγαίνουν καλά απέναντι στο BIG 6. Κάτι που ίσχυσε και στο “Emirates” παρά την ήττα. Που αποτελεί κοινή συνισταμένη με την πορεία της επικείμενης της αντιπάλου τους, Τσέλσι. Η οποία παρά τη φυγή, τελικά, του Κόνορ Γκάλαχερ φαίνεται πως βρήκε νέο feat στο κέντρο (Λάβια, Καϊσέδο, Φερνάντεζ) που της δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν και ταυτόχρονα εμπλουτίζει ως ένα βαθμό τις επιθετικές της διόδους. Γι’ αυτό και η συμπεριφορά της συγκεκριμένης τριάδας είναι και αυτή που αναμένεται να κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης.

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ

Κλείνουμε με την πρώτη παρουσία της Λίβερπουλ για φέτος στο “Anfield” Όπου ο Άρνε Σλοτ θα κληθεί να περάσει το πρώτο του crash test μπροστά σε ένα από τα πιο απαιτητικά κοινά που έχει μπει κιόλας σε μια θάλασσα με αχαρτογράφητα νερά. Το μένος των οποίων εξαρτάται σημαντικά και από την αυριανή συνάντηση με τις “σφήκες”, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν ανοίξει τις πόρτες τους για δύο νέες μεταγραφές που έφτασαν κατευθείαν από το Μέρσεϊσάιντ (Φάμπιο Καρβάλιο, Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ). Που θα χαμογελάσει σύσσωμο (σχεδόν) μόνο αν ο παρτενέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σταθεί στο ύψος της περίστασης και μπορέσει έτσι η κόκκινη άμυνα να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο που δύνανται να δημιουργήσουν τόσο ο Γουισά όσο και ο Εμπεμό.

Το πρόγραμμα 

 

Σάββατο 24 Αυγούστου

Μπράιτον – Γιουνάιτεντ 14:30

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 17:00

Φούλαμ – Λέστερ 17:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς 17:00

Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 17:00

Τότεναμ – Έβερτον 17:00

Άστον Βίλα – Άρσεναλ 19:30

Κυριακή 25 Αυγούστου

Μπόρνμουθ – Νιούκαστλ 16:00

Γουλβς – Τσέλσι 16:00

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 18:30

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

PL Golden Boot: Η πρόβλεψη του AI για το καλύτερο “κανόνι” της φετινής Premier League

PFA Awards: Οι διακριθέντες στους άνδρες και η κορυφαία ενδεκάδα

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ