Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέλει το ΕΑΚ αλλά…

Ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο οποίο επιστρέφει έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ζητήσει τη χρήση του ΕΑΚ της πόλης ως πρώτη έδρα. Κατά κύριο λόγο επιθυμεί την πενταετή χρησιμοποίησή του χωρίς να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης για λιγότερα χρόνια.

Ωστόσο φαίνεται πως ο Δήμος Βόλου θέτει αυστηρούς όρους παραχώρησης του γηπέδου και ουσιαστικά είναι να σαν «απωθεί» την ομάδα να ψάξει για άλλη έδρα!

Οι βασικοί όροι συνοψίζονται ως εξής:

«Εγγυητική επιστολή ύψους 5.000 ευρώ και συγκεκριμένα με εισήγησή της η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, προκειμένου να παραχωρήσει για χρήση το ΕΑΚ στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ως προϋπόθεση για την παραχώρηση συμπεριλαμβάνεται μηνιαίο ενοίκιο 300 ευρώ πλέον 3,6% χαρτοσήμου και ΟΓΑ χαρτοσήμου, για συμμετοχή στις δαπάνες ύδρευσης και φωτισμού. Επίσης οι δαπάνες συντήρησης που θα απαιτηθούν κατά τη διάρκεια της σύμβασης και οφείλονται είτε στη συνήθη, είτε σε τυχόν κακή χρήση των εγκαταστάσεων θα βαρύνουν αποκλειστικά τον Ολυμπιακό Βόλου».

Την ερχόμενη Δευτέρα (26/8) αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα παραχώρησης του γηπέδου στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου. Οι ιθύνοντες ήδη εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον Δήμο, που φαίνεται πως δε δείχνει την απαιτούμενη διάθεση να «ελαφρύνει» τους όρους. Το τι τελικά θα αποφασιστεί, θα φανεί προσεχώς…

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ