Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν το μυαλό σου είναι στη Λανς τότε δεν μπορείς να πετύχεις

Για ακόμα μία φορά ο Παναθηναϊκός ήταν όχι απλά κακός, αλλά ίσως ο χειρότερος των τελευταίων 5 ετών. Ο Λεβαδειακός ίσως δικαίως να φωνάζει για κόκκινη στον Τσέριν, ή για το πόσο άτυχος μπορεί να ήταν, όμως όπως και να το κάνουμε το φαβορί ήταν ο Παναθηναϊκός.

Όταν όμως η πρώτη δήλωση του προπονητή του «τριφυλλιού» είναι πως «το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με τη Λανς», τότε συγνώμη αλλά τι στο καλό κάνεις και πως μπορείς να λέγεσαι προπονητής;

Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν προπονεί μία ομάδα χωρίς ιστορία ή όνομα. Προπονεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εδώ και 14 χρόνια δεν έχει πάρει πρωτάθλημα, που είναι λίγοι για την ιστορία του τα τρία κύπελλα στα 14 τελευταία χρόνια. Οκ ναι είναι το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τη Λανς, όμως όταν κάνεις ροτέισον δεν μπορείς να σκέφτονται οι παίκτες  που παίζουν (οι οποίοι μάλιστα δεν θα αγωνιστούν οι περισσότεροι στο ματς με τη Λανς), το παιχνίδι με τους Γάλλους. Είσαι Παναθηναϊκός που σημαίνει πως είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε ματς. Όπως πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Άρης.

Κύριε Αλόνσο, η γιούχα δεν θα έρθει αν χάσεις από την ανώτερη Λανς, ήρθε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και αυτό δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά και αυτό σημαίνει πως στο κενό που μεσολαβεί για την Εθνική, θα πρέπει να αποδείξει ο Παναθηναϊκός πως μπορεί να σταθεί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (αν και εφόσον προκριθεί από την Λάνς). Να μην την πατήσει όπως πέρσι και να μην πάθει ότι έπαθε στα Play Off, όταν στα παιχνίδια που έπαιζε μεσοβδόμαδα δεν ήταν καλός και επί της ουσίας του στέρησαν το πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο πως οι οποδοί θέλουν τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και Ευρωπαϊκά πετυχημένο, έτσι τους είχαν μάθει και καλώς ή κακώς ο Παναθηναϊκός κόσμος αυτό επιζητά από κάθε προπονητή, το πρωτάθλημα και την Ευρωπαϊκή πορεία. Οτιδήποτε λιγότερο δεν μπορεί να σε κάνει επιτυχημένο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ