Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Φούντας

Ο Μιχάλης Μπούσης επέμεινε πολύ, έκανε υπομονή και τελικώς όπως όλα δείχνουν τα κατάφερε και απέσπασε το πολυπόθητο “ναι” από τον Ταξιάρχη Φούντα, με τον Έλληνα άσο να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες από τον ΟΦΗ!

Σε μία κίνηση που θα δυναμώσει την επιθετική του γραμμή και που κάνει εντύπωση προχωρά ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να έρχονται σε συμφωνία με τον διεθνή εξτρέμ.

Ο Φούντας απάντησε θετικά και τα βρήκε προφορικά με τους “ασπρόμαυρους” για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και το αργότερο έως την Πέμπτη θα είναι στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει και στην συνέχεια να ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα.

Έτσι, ο 28χρονος βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, θα επαναπατριστεί έπειτα από 8 χρόνια, με τελευταία του ομάδα να είναι η Τράμπζονσπορ στην γειτονική Τουρκία, στην οποία δεν απέδωσε όπως θα περίμενε. Τον Φούντα στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε ως πιτσιρικά, όταν μας συστήθηκε στα δύσκολα χρόνια της ΑΕΚ, όταν και η Ένωση υποβιβάστηκε, ενώ έχει περάσει και από την Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα, αλλά και από την “πλατεία” φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου, όπου ήταν και ο τελευταίος εν Ελλάδι σταθμός.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ