Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μία δεύτερη αγωνιστική που έδειξε όλα τα προβλήματα των ομάδων

Τελείωσε η δεύτερη αγωνιστική για τη Super League με το χθεσινοβραδινό αγώνα του Ολυμπιακού και της Athens Kallitheas, η οποία έδειξε πολλά προβλήματα ειδικά για τις big 4. Ας πάμε όμως πιο αναλυτικά να δούμε τι έγινε σε όλους αγώνες της 2ης Αγωνιστικής.

ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Ο ΟΦΗ έδειξε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όμως τα νεύρα που έβγαλε στο τέλος του αγώνα, τα χάλασε. Δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και να πάρει το πρώτο του τρίποντο, όμως δεν τα κατάφερε. Ο λόγος είναι η καλή κατάσταση του φετινού Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες μετά το γκολ που δέχθηκαν ανέβηκαν και έδειξαν πως σε δύσκολες έδρες πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πάντως το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο. Στα αρνητικά πως γίνεται σε μία φάση να υπάρχουν 3 κόκκινες…

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-1

Ο Άρης ανώτερος σε όλο το παιχνίδι απέδειξε πως μπορεί να πάρει το τρίποντο, έστω και αυτό είναι ένα καθαρά επαγγελματικό. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν μεν καλύτεροι, όμως δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ, όταν το βρήκαν με το σουτ του Σιφουέντες κατάφερε να το κρατήσει. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός για ακόμα μία φορά ήταν μαχητικός, όμως δεν έδειξε πως μπορεί να κάνει την διαφορά αν τον μπλοκάρουν. Στα αρνητικά η κακή κατάσταση του γηπέδου, που θύμιζε σε πολλά σημεία εκείνα της Ριζούπολης του 1990.

 

ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ 1-1

Τι και αν είχε ως βασικό τον Λιβάι Γκαρσία; Τι και αν είχε 20+ τελικές; Αν δεν σε θέλει η μπάλα δεν σε θέλει. Τέλος. Η ΑΕΚ εμφανώς καλύτερη ακόμα και απέναντι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα μπορούσε να τα βάλει και με τη τύχη της, μιας και έκανε πράξη τον ύμνο της. Από την άλλη η Λαμία έδειξε πως αντέχει στο σκληρό… μαρκάρισμα, μένοντας για μεγάλο μέρος μπροστά στο σκορ, την στιγμή που η άμυνα της δεινοπάθησε. Στα θετικά η ΑΕΚ δείχνει πολύ καλή, αλλά την ίδια στιγμή δείχνει και αναποτελεσματική.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΟΛΟΣ 0-1

Από την μία ο Αστέρας που απώλεσε ότι κέρδισε με το τρίποντο επί του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, ο Βόλος που ξεπέρασε την ήττα του από τον Ολυμπιακό. Όπως και να το κάνουμε ένα σπουδαίο τρίποντο για τον σύλλογο της Μαγνησίας, που μπορεί να λογιστεί και ως «εξάποντο». Στα πολύ αρνητικά ο πολύ λίγος κόσμος που βρέθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

 

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά έδειξε πως αν δεν βάλει γκολ (κάποιος μη επιθετικός), δεν θα πάρει μπροστά. Αυτό έγινε και με τον Παναιτωλικό, τον οποίο μπορεί να κέρδισε με 2-0, όμως ο Σάστρε ήταν εκείνος που έδωσε ώθηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με το τέρμα που σημείωσε. Ο Παναιτωλικός από την άλλη για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως δεν είναι σε καλό… φεγγάρι. Στα θετικά… βασικά όχι… στα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ η γκολάρα του Τισουνταλί. Από που την πέρασε την μπάλα, ακόμα απορούμε όλοι!!!

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

Δεν πρέπει να λέγεται Σπόραρ. Πρέπει να λέγεται… Σκόραρ. Ο Σλοβένος έδωσε τη λύση για τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύοντας πως τιμάει το συμβόλαιο του και όποτε χρειαστεί θα… βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Παρ’ όλα αυτά αυτό που μένει είναι το πόσο κακός είναι το «τριφύλλι», που δεν μπορεί με το ροτέισον του Αλόνσο. Από την άλλη ο Λεβαδειακός παρατρίχα να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο βαθμό του, όμως δεν άντεξε και στο τέλος λύγισε σε μία μόλις στιγμή αδράνειας της άμυνας. Στα αρνητικά η γιούχα των φίλων Παναθηναϊκού, μετά τη λήξη του ημιχρόνου και του αγώνα, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Λανς.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ATHENS KALLITHEA 2-1

Ο Ολυμπιακός φάνηκε σα να είχε σίγουρη τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, μιας και ο σύλλογος των νοτίων προαστίων έδειξε πως είναι σκληρό καρύδι. οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν το γκολ στο 79′ που τους έδωσε τη νίκη, κάτι που δείχνει και τα παραπάνω γραφόμενα μας. Στα αρνητικά η εικόνα παικτών του Ολυμπιακού που έδειχναν αδιάφοροι επειδή είναι ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Στα θετικά η εικόνα των πιτσιρικάδων το Σάββατο, που δείχνει πως πολλοί από τους συγκεκριμένους θα μπορούσαν να είναι βασικοί στην ομάδα του Πειραιά.

 

Στο σύνολο των όσων έχουμε να πούμε, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το θέμα με την διαιτησία. Δεν είναι δυνατόν αν υπάρχει το var και πάλι να υπάρχει θέμα. Οκ, σίγουρα σε κάποιες φάσεις να σηκώνει μεγάλη κουβέντα, όμως κάποια στιγμή και όλο αυτό θα πρέπει να τα δει η ΚΕΔ και εμείς να απολαμβάνουμε το θέαμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ