Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Και όμως… η Λίβερπουλ έκανε την πρώτη της μεταγραφή

Και κάπως έτσι, στα τέλη του Αυγούστου και λίγο πριν κλείσει επίσημα το μεταγραφικό παράθυρο, η Λίβερπουλ έφτασε σε οριστική συμφωνία και πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή επί Σλοτ, τον Γεωργιανό γκολκίπερ Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, ο οποίος ωστόσο θα φορέσει την νέα σεζόν τα “κόκκινα”.

Σε οριστική συμφωνία ήρθαν Λίβερπουλ και Βαλένθια για τον Γεωργιανό τερματοφύλακα Μαμαρντασβίλι, με τους “Reds” να αφήνουν τον 23χρονο τερματοφύλακα, δανεικό στις “νυχτερίδες” για έναν χρόνο.

Ο νεαρός γκολκίπερ, ο οποίος τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του έπειτα από ένα εξαιρετικό Γιούρο που πραγματοποίησε, κατάφερε και πήρε μία τεράστια μεταγραφή, πηγαίνοντας στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του ποδοσφαιρικού πλανήτη! Το ντιλ μεταξύ των δύο ομάδων, μαζί με τα μπόνους, θα αγγίξει τα 35 εκατομμύρια ευρώ, με την Βαλένθια να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Κάπως έτσι, έστω και εάν αργήσει ένα καλοκαίρι, ήρθε η πρώτη μεταγραφή στην εποχή Σλοτ για την Λίβερπουλ, με τον “Μαμαρντάς” να αφήνει τους Βαλεθιάνους μετά από τρία χρόνια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ